Τελευταία ΝέαΤοπικά νέα

Ο νέος Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Ξάνθης Δημήτρης Γκαγκαλίδης υποψήφιος με τον Μανώλη Τσέπελη

Ανακοινώθηκε η πρώτη ομάδα των υποψηφίων που συστρατεύονται με τον Μανώλη Τσέπελη, για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν το έργο της διοίκησης στον Δήμο.
Άνθρωποι της Αγοράς, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, με αγάπη για τον τόπο και διάθεση να προσφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Δημήτρης Γκαγκαλίδης
«Μετρά» 25 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή (Πανεπιστήμιο Πατρών) και στην Διαπολιτισμική Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), ενώ από τη νέα σχολική χρονιά θα είναι ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Ξάνθης.
Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πατρών) και στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Επικοινωνία (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης).
Συμμετέχει στον δημόσιο βίο, μέσα από την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό καθώς είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης του Δήμου Ξάνθης, πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης και πρώην μέλος του ΔΣ του Κέντρου Πολιτισμού.
Είναι ο άνθρωπος που καθιέρωσε τα Βήματα της Απελευθέρωσης της Ξάνθης προσφέροντας σε όλους μας και ιδίως στους νέους ανθρώπους την τόσο χρήσιμη οπτικοποίηση στο πιο σημαντικό κομμάτι της τοπικής μας ιστορίας. Τα σχέδια, οι προτάσεις, οι ιδέες δε σταματούν εδώ.

Προχωράμε με… Δύναμη για το Αύριο, που αξίζει σε όλους μας!

Σχετικά Άρθρα