Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Η επιχειρηματίας Κωνσταντίνα Βαφειάδου υποψήφια με τον Μανώλη Τσέπελη

Ανακοινώθηκε η πρώτη ομάδα των υποψηφίων που συστρατεύονται με τον Μανώλη Τσέπελη, για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν το έργο της διοίκησης στον Δήμο.
Άνθρωποι της Αγοράς, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, με αγάπη για τον τόπο και διάθεση να προσφέρουν με τις δικές τους δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Με τον Μανώλη Τσέπελη συμπράττει και η Κωνσταντίνα Βαφειάδου, για να ενισχύσει τον αγώνα προς όφελος του Δήμου μας! Είναι παντρεμένη με τον Θεολόγο Κοντογιάννη και περήφανη μητέρα δυο αγοριών, του Παύλου και του Γιώργου.
Η προσφορά της Κωνσταντίνας θα είναι πολύτιμη για την πόλη μας, καθώς έχει υπάρξει εμπορικό στέλεχος, για πολλά χρόνια, σε μεγάλη εξαγωγική – παραγωγική εταιρεία του τόπου.
Τα άπταιστα αγγλικά – γερμανικά και το πτυχίο της στο marketing και στη διοίκηση εκτόξευσαν την εταιρία στα μεγαλύτερα εμπορικά σπίτια του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται έντονα και με μεγάλη επιτυχία στον χώρο εστίασης – διασκέδασης.
Η αγάπη της για την Ξάνθη μας, η πειθαρχία, η εργατικότητα, η επιμονή και η αποτελεσματικότητά της, αλλά και η καλή της διάθεση αδιαμφισβήτητα θα συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί, για την Ξάνθη και τους συνδημότες μας!

Σχετικά Άρθρα