Γενική

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ (Δήμο Μύκης) ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΑΣ …


ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ… ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΤΙ!!!!

Γράφει ο Ιμπραχήμ Χασάν Κένταυρος Ξάνθη
Όπως το ξύδι, διαλύει το μέλι, ο θυμός διαταράσσει την ανθρώπινη ψυχή
Μην θυμώνετε αγκαλιαστείτε , θα σας αγαπήσουμε και θα σας λατρέψουμε και εμείς. Κοιτάξτε να είμαστε ευτυχισμένοι στην τρέχουσα θέση σας .. με την προσφορά σας και με τα λόγια σας, για την χώρα και τη σημαία μας…
Δεν χρειάζεται να αναζητάτε απαντήσεις σε περίπτερο για όλα όσα έχουν ειπωθεί .. και θα λέγονται ….μερικές φορές οι “ καλοί πολιτικοί” δεν επιλέγουν να απαντήσουν σε όλα, γιατί από την σιωπή ,από το χαμόγελο τους μόνη της βγαίνει η απάντηση ….και βουλώνει αρκετά στόματα .
Δεν μπορεί να γίνει Ήρωνας όποιος σκέφτεται και υποθέτει το τέλος του… το να διαμορφώσετε το καλό τέλος σας …είναι στο χέρι σας, και μείς με τις προσευχές μας μαζί σας θα είμαστε αρκεί να μας μαγνητίσετε και να μας αγκαλιάσετε !
.. Μάθετε να λέτε συγγνώμη , και να ευχαριστείτε τον θεό και τον λαό σας λέγοντας , ευχαριστώ για όλα όσα έζησα και να παίρνετε παράδειγμα και μάθημα από τα λάθη των προηγουμένων αλλά και από τον εαυτό σας, για αυτά που θα ζήσετε … πείτε ξεκινάω με αισιοδοξία, και κοιτάζοντας μπροστά βάλτε μπρος !!! .. .
Ομορφιά στα λόγια και στις προτάσεις , η ενότητα, η ομοψυχία που έλειπε από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσιάστε το τώρα!!! θα το διαβάσετε στα μάτια μας , στο πρόσωπό μας όταν θα μας βλέπετε στους δρόμους και… το δικαιούμαστε!!!!
… πάντα ωραία και ευτυχισμένη πορεία να έχετε .. ευχόμαστε μια σημαία, ένα κοινοβούλιο και τα παιδιά (Σύμβουλοι) να μας κάνουν να τους καμαρώνουνε οι πρόγονοί τους , εμείς οι νέοι να τους πάρουμε παράδειγμα και οι παλαιοί να σας χαίρονται….
“Μπορείτε να μας κάνετε την ευτυχία σε εσάς να την βρούμε; Να την δούμε; διότι όπου βρίσκεις την ευτυχία είναι δικός σας , εμείς θα θέλαμε να γίνουμε δικοί σας , εσείς μας θέλετε να γίνουμε δικοί σας ;;; τότε μπορείτε !!! κάντε μας !!! αγκαλιάστε μας!!! Οι άλλοι απλός θα μείνουν επισκέπτες στο γύρο σας ! Να σημειωθεί ότι ορισμένοι πολιτικοί εξακολουθούν να πληρώνουν το άχτι μας, την κατάρα μας,. και .. να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν κάποιες φορές που είπα ευτυχώς που το κάνατε. Από τη ζωή μου , από τα όνειρα μου χρόνια , μήνες, κλέψανε μερικοί πολιτικοί και τοπικοί !!!
Υπάρχουν άνθρωποι γύρο μας που δεν τα ξεχνάνε, εύχονται ακόμα την κατάρα κάποιον (πολιτικών) .. υπάρχουν κάποιες εικόνες που θέλουμε να διαγράψουμε από μνήμη μας, μπορείτε να μας βοηθήσετε πιστεύω ότι μπορείτε !! Κάποιος άλλος δεν μπορεί να διαγράψει τις λέξεις που άκουσε άδικα, στιγμές που έζησε άδικα , αλλά έχουμε μνήμη μην ξεχνάτε ..! Ας μην ξεχνάμε κύριοι από την ίδια ζύμη είμαστε , αλλά όλοι δεν ψηθήκαμε στο ίδιο φούρνο…μην ξεχνάτε πολλές ιδέες και πολλά χρώματα θα είναι πλούτος στη Βουλή, γιατί να μην παρουσιάσουμε αυτό τον πλούτο , γιατί να μη μας το προσφέρετε να το απολαύουμε και εμείς ;;;.. ..
Τα “λεκτικά κτυπήματα” ..γίνονται με λέξεις και με λόγια, πρέπει να παίρνετε μάθημα από τις λέξης και τα λόγια που λέμε ,για να μη σας πονάνε !! Να μας γίνετε παράδειγμα και οδηγοί με την συμπεριφορά σας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΘΑΒΟΥΜΕ, σας παρακαλούμε θερμά!!!
Όπως λέει ο φιλόσοφος « Όποια και αν είναι η ζωή , η σκέψη ,αξία , η τιμή ενός ανθρώπου ΜΕΣΑ ΤΟΥ ; αυτό λέει και αυτό κάνει ο άνθρωπος …και εγώ λέω ότι όποιος δεν έχει τιμή, αξία, δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα;, τουλάχιστον να μη κάνει θόρυβο και μας στεναχωράει παραπάνω !
Με αγάπη και εκτίμηση και με εμπιστοσύνη σας αγκαλιάζουμε και περιμένουμε να μας αγκαλιάστε έστω και με ένα χέρι , με μισή αγκαλιά!
Σας αποχαιρετώ με τη φράση …Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος.. Αγκαλιαστείτε σφιχτά και ελάτε πιο κοντά: Η αγάπη κάνει καλό στη υγεία |και στην επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα