Γενική

Αστυνομικό δελτίο


Σύλληψη για «φρουτάκια»

Συνελήφθησαν στις 23-1-2012 το βράδυ, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 49, 39 και 36 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε κατάστημα, συνέλαβαν τον 49χρονο ιδιοκτήτη του, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, δύο παιγνιομηχανήματα, με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στους δύο άλλους ημεδαπούς τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου. Κατασχέθηκαν δύο παιγνιομηχανήματα, ένα τηλεχειριστήριο και το χρηματικό ποσό των 264 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας μία λαθρομετανάστρια

Συνελήφθησαν στις 23-1-2012 το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 28 και 54 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας μία μη νόμιμη μετανάστρια, υπήκοο Γεωργίας. Ειδικότερα, οι δύο διακινητές ως οδηγοί λεωφορείου, που εκτελούσε δρομολόγιο από την Γεωργία στη Χώρα μας, μετέφεραν στο εσωτερικό του μία μη νόμιμη μετανάστρια. Λίγο πριν το σημείο όπου πραγματοποιείται ο διαβατηριακός έλεγχος, η μη νόμιμη μετανάστρια αποβιβάστηκε από το λεωφορείο προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς.
Κατασχέθηκε ένα λεωφορείο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός κλοπιμαίων

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη διότι διέμενε παράνομα στη Χώρα
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος και του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης Καβάλας, τρεις περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και αποθήκες, που είχαν διαπράξει τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 48 και 55 ετών. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές από το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την διερεύνηση τυχόν εμπλοκής των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, εντόπισαν τον 55χρονο και τον 26χρονο, μπροστά από την οικία του 55χρονου και στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα στην αποθήκη του, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαεννέα ηλεκτρικά εργαλεία, δεκαοκτώ μπουκάλια κρασιού, έξι εργαλεία. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οκτώ από τα ηλεκτρικά εργαλεία που κατασχέθηκαν, τα δεκαοκτώ μπουκάλια κρασιού και τα έξι εργαλεία είχαν κλαπεί την 20-1-2012 το βράδυ, από δύο αποθήκες στη Μουσθένη και τη Μέλισσα Καβάλας, καθώς επίσης ότι δύο από τα ηλεκτρικά εργαλεία είχαν κλαπεί το μήνα Φεβρουάριο του 2011 από οικία στο Μυρτόφυτο Καβάλας. Τέλος σημειώνεται ότι, ο 26χρονος συνελήφθη διότι διέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ οι άλλοι δύο δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σχετικά Άρθρα