Γενική

Λάσπη… (η)

Μας δούλεψε το ΠαΣΟΚ καλά, καλά και τώρα όλοι «μούγκα». Και είναι σαστισμένος ο κόσμος από τα νέα και επαναλαμβανόμενα «χαράτσια». Φόροι για το ένα, φόροι για το άλλο, φόρους ακόμη και για τον αέρα που αναπνέουμε θα μας επιβάλλουν σε λίγο! Δυστυχώς, όμως φταίμε και εμείς φίλε Ξανθιώτη. Όχι μόνο γιατί η πλειοψηφία των Ελλήνων πίστεψε στην αλλαγή και στο «λεφτά υπάρχουν» πριν τις εκλογές, αλλά κυρίως γιατί όλοι …κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!
Που είναι οι μαζικές αντιδράσεις και η… παράλυση της χώρας που υπόσχονται οι μεγαλοσυνδικαλιστές; Στο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης το πρωί της Τετάρτης στην πανελλαδική απεργία είχε μόνο 15-20 άτομα!!! Την ώρα που στον ΟΑΕΔ της Ξάνθης υπάρχουν 15000 εγγεγραμμένοι άνεργοι!!! Ο κόσμος στη χώρα μας, για ένα παράξενο λόγο, ενώ δεν αντέχει άλλο τα βάρη, ακόμη δεν έχει ξεσηκωθεί!
Σε άλλες χώρες που είναι κάτσε καλά η ανάπτυξη και η απασχόληση- βλέπε Αγγλία-, γίνονται μαζικές απεργίες ενάντια στην πρόθεση και μόνο οικονομικών μέτρων! Και εδώ, δυστυχώς, ακόμη υπηρετούμε το ρητό «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»…
Βέβαια, αυτό το ΠαΣΟΚ, το ΠαΣΟΚ του Ξυνίδη και των υπολοίπων έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει, ούτε από διαμαρτυρίες, ούτε από αντιδράσεις, ούτε από τίποτε! Αλλάζει αποφάσεις σαν τα πουκάμισα και στην κυριολεξία, άλλα λέει το βράδυ και άλλα το πρωί!
Είναι ολοφάνερο όμως ότι κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει. Κάτι συνταρακτικό, κάτι που θα κλονίσει συθέμελα την χώρα. Όσο ο κόσμος κάθεται και καταριέται την τύχη του, για τα μέτρα που συνεχώς του βάζει η Κυβέρνηση, δεν πρόκειται να δούμε προκοπή…

Σχετικά Άρθρα