Γενική

«Προχωρούν» με τον Στίβεν Σμιθ

Με δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό άρχισαν οι… αφίξεις δεν αποκλείεται να τσεκαριστεί άλλη μία μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεν αναφερόμαστε σε κάποιον παίκτη που ανήκει… ήδη στον Παναθηναϊκό πάντως. Κι αυτό το αναφέρουμε διότι την ίδια στιγμή που οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν τον Ντέιβιντ Λόγκαν (χθες το πρωί), τον Ρομέιν Σάτο (χθες το απόγευμα) και σήμερα περιμένουν και τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Μάικ Μπατίστ να «πατήσουν Ελλάδα», ταυτόχρονα προχωρούν και το θέμα του πάουερ φόργουορντ. Επί της ουσίας η υπόθεση της απόκτησης «τεσσαριού» έχει λάβει την τελική της μορφή.

Ποιος είναι φαβορί; Οχι, δεν είναι ο Μαρκίφ Μόρις, καθώς το οικονομικό χάσμα (παρά τις υποχωρήσεις του) αποδείχτηκε αγεφύρωτο! Δεν είναι εποχές για υπερβάσεις ούτε και για να… ξεφεύγουν οι «πράσινοι» έστω και για ελάχιστο από τον προγραμματισμό τους. Τις τελευταίες ώρες ο παίκτης που έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα για να κερδίσει τη θέση στον Παναθηναϊκό είναι ο Στίβεν Σμιθ. Από αουτσάιντερ έγινε φαβορί, καθώς η υπόθεση Μόρις δεν προχωρούσε περισσότερο κι έτσι ο πρώην παίκτης του Κολοσσού και του Πανελλήνιου, δύο φορές πρώτος σκόρερ (σε μέσο όρο πόντων) στο ελληνικό πρωτάθλημα, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή.

Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Λόγκαν πάτησε Αθήνα χθες το πρωί κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε μια τεράστια ομάδα, με έναν τεράστιο προπονητή. Ασφαλώς και θέλουμε να πάρουμε και φέτος την Ευρωλίγκα, όπως και πέρυσι» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: «Δεν πίστεψα πως η Κάχα θα άλλαζε την απόφασή της και δεν θα με άφηνε να έρθω στον Παναθηναϊκό. Επρεπε να περιμένω, να κάνω υπομονή για αρκετό καιρό μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Και εγώ και η Κάχα θέλαμε το διαζύγιο και ήξερα πως ο Παναθηναϊκός θα με περίμενε. Από τον Ιανουάριο τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη Βιτόρια. Αξιζε, όμως, τον κόπο η αναμονή. Θέλω, τώρα, να αρπάξω την ευκαιρία».

Καταλήγοντας, ο Λόγκαν είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Θέλω να συνεχίσω να τη βοηθάω να κατακτά τίτλους. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Επίσης γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει κι εξαιρετικούς οπαδούς. Ο κόσμος ξέρει να στηρίζει την ομάδα. Εχω παίξει ως αντίπαλος, γνωρίζω την έδρα και ανυπομονώ να έχω αυτούς τους φιλάθλους στο πλευρό μου».

Σχετικά Άρθρα