Γενική

Ουζουνίδης: «Αυτό που μένει είναι ότι χάσαμε»



ΠΑΟΚ- ΞΑΝΘΗ 1-0

Η Ξάνθη κέρδισε τις εντυπώσεις στην Τούμπα, αλλά δεν πήρε βαθμό από τον ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αυτό ανέδειξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Αυτό που μένει είναι ότι χάσαμε. Καλή είναι η προσπάθεια, καλές οι ευκαιρίες, καλό είναι να παίζεις καλά, αλλά πλέον μετράει το αποτέλεσμα. Αφού χάσαμε δεν είμαστε ευχαριστημένοι», τόνισε ο προπονητής της ακριτικής ομάδας δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα.

Και πρόσθεσε: «Η καλή εικόνα είναι κάτι που σε ενθαρρύνει για τη συνέχεα, όμως έχει αρχίσει το πρωτάθλημα και αυτό που μένει είναι όμως το αποτέλεσμα».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουζουνίδης μίλησε:

Για τα συναισθήματα που του δημιούργησε το παιχνίδι: «Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν θέλουμε σε ένα ματς να έχουμε ευκαιρίες και να χάνουμε. Πρέπει να διεκδικούμε αποτελέσματα και από ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου πρέπει να είναι τσαντισμένοι από το σημερινό αποτέλεσμα και όχι ευτυχισμένοι.

Έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο παιχνίδι, ελπίζω να επανέλθουν κάποια παιδιά, θα κοιτάξουμε και την ενίσχυση. Ελπίζω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα φέτος, να υπάρχει ισότητα στα γήπεδα ώστε η κάθε ομάδα να μπορεί να πάρει αποτελέσματα από τις μεγαλύτερες. Θέλουμε τον κόσμο της Ξάνθης στο γήπεδο, να μας ενισχύσει».

Για την εικόνα της Ξάνθης: «Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, κάποιοι το βλέπουν αλλιώς και βιάζονται να κρίνουν. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι επειδή παίξαμε καλά σήμερα πετύχαμε κάτι. Πρέπει να αλλάξουμε το DNA της Ξάνθης, να διεκδικούμε το σημαντικό που είναι το αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε, παρά τα προβλήματα: «Ήμουν κατά της έναρξης του πρωταθλήματος, παρά το ότι θα βρίσκαμε τον ΠΑΟΚ κουρασμένο. Πρέπει να σεβόμαστε τον κόσμο και δυστυχώς δεν τον σεβόμαστε. Κάποια στιγμή πρέπει βέβαια και ο κόσμος να αλλάξει νοοτροπία, δεν μπορεί ο καθένας να βρίζει».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, ξέραμε ότι ήταν κουρασμένος για αυτό θέλαμε να προσέξουμε στα πρώτα λεπτά, κάτι που δεν καταφέραμε. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ όταν θα είναι κομπλέ θα μπορεί να διεκδικήσει, να μην πω το πρωτάθλημα, τουλάχιστον να είναι μέσα στις πρώτες δύο με τρεις ομάδες».

Σχετικά Άρθρα