Γενική

Άμεσες και επιβεβλημένες είναι οι παρεμβάσεις στην καθαριότητα



Λίγη προσπάθεια χρειάζεται από όλους μας και καλή προαίρεση

«Παρεμβάσεις» στον τομέα της καθαριότητας, είναι επιβεβλημένες να γίνουν στον Δήμο μας. Η πλύση των κάδων, αλλά και την πλύση των πεζοδρόμων και των πεζοδρομίων θα πρέπει να γίνει άμεσα από την υπηρεσία καθαριότητας μιας και η κατάσταση έχει φτάσει σε πολλά σημεία στο απροχώρητο.

Και αυτό είναι το αυτονόητο. Η καθαριότητα απαιτεί διαρκή προσπάθεια. Και από το Δήμο και από τους πολίτες. Ο Δήμος θα πρέπει να εξαντλήσει όλες του τις δυνατότητες και να παρεμβαίνει καθημερινά. Φυσικά και οι πολίτες πρέπει να συνεργάζονται και να ενημερώνουν για τα προβλήματα σε κάδους και σε μυρουδιές!!! Υπενθυμίζουμε και προς τους επαγγελματίες της πόλης ότι θα πρέπει να τοποθετούν τα απορρίμματα μέσα στους κάδους.

Πρέπει να αποφεύγουν κατά τη μεταφορά, να σέρνουν τις σακούλες στα πεζοδρόμια, γιατί πολύ συχνά ανοίγουν με αποτέλεσμα να διασκορπίζονται σκουπίδια και υγρά υπολείμματα και να δυσχεραίνει το έργο του τομέα καθαριότητας. (Λίγη προσπάθεια χρειάζεται από όλους μας και καλή προαίρεση και θα καθαρίσει η πόλη… αναμένουμε το πλυντήριο των κάδων κ. Ταρενίδη!!!).

Σχετικά Άρθρα