Γενική

Επιστολή του Γιώργου Μυλωνά μετά την εκλογική διαδικασία της Τετάρτης

Πρόεδρος εμπορικού τμήματος ΕΒΕ

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του ΕΒΕ Ξάνθης κ. Γιώργος Μυλωνάς απέστειλε την παρακάτω επιστολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αμέσως μετά από την εκλογική διαδικασία της Τετάρτης για την εκλογή του Οικονομικού Επόπτη και του Γενικού Γραμματέα του ΕΒΕ. Εκλέχθηκαν Γενικός Γραμματέας ο κ. Νίκος Κουτσουρίδης και Οικονομικός Επόπτης ο κ. Σπύρος Κάλφας. Στην διαδικασία για την εκλογή του Γενικού Γραμματέα συμμετείχε και ο κ Μυλωνάς αλλά δεν εκλέχθηκε με ψήφους 7-6 έναντι του κ. Κουτσουρίδη.
Η επιστολή του κ. Μυλωνά αναφέρει:
«Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ν. Κουτσουρίδη για την εκλογή του στην θέση του γραμματέα καθώς και να τονίσω ότι άνθρωποι με ικανότητες δεν έχουν ανάγκη από κάθε είδους μηχανορραφίες παρασκηνιακές για να επιτύχουν αντίθετα αυτές υποβαθμίζουν το αποτέλεσμα.
Αυτά όμως είναι στοιχειά της πολιτικής στην Ελλάδα. Είναι αυτά που αφήνουν μια πικρή γεύση και σε κάνουν να αναρωτιέσαι δεν μπορεί τίποτα να γίνει χωρίς μισόλογα και υπονοούμενα αλλά με καθαρές κουβέντες να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Αυτό είναι που λείπει σήμερα, αυτό που θέλει ο καθένας από μας να δει σε όλους τους τομείς της ζωής του. Να δει άξιους ανθρώπους να ανεβαίνουν χωρίς υποστυλώματα που δεν τα χρειάζονται. Να δει αυτούς που ξεχωρίζουν και ακούγονται να μην τους πνίγουν για να μην ακουστεί η φωνή τους.
Κι αν κάποιοι έμαθαν να δρουν έτσι επιτελούς ας αφήσουν κάτι καθαρό. Ας δώσουμε ένα μήνυμα γιατί αυτοί είναι που απαξιώνουν τα παιδιά μας σήμερα στην πολιτική που τους ζητάμε να συμμετέχουν είτε ως ψηφοφόροι, είτε ως υποψήφιοι. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν αλλά και όσους δεν με στήριξαν.
Μυλωνάς Γεώργιος»

Σχετικά Άρθρα