Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

ΑΓΩΝΑΣ
Το αποτέλεσμα των Περιφερειακών Εκλογών είναι μια νίκη της δημοκρατίας, μια νίκη της περιφερειακής σκέψης, της περιφερειακής ανάπτυξης. Η ευρύτερη προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία που καταγράφεται στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σηματοδοτεί μια νέα μέρα για την περιοχή. Οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ξέφυγαν από τα ψευτοδιλλήματα και στήριξαν την νέα πρόταση. Τα ποσοστά που καταγράφτηκαν σηματοδοτούν τη νίκη της Κοινωνικής Συμμαχίας την επόμενη Κυριακή.

ΕΜΠΡΟΣ
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ολόκληρα χρόνια έχουν να πληρωθούν οι γυμνάστριες και γυμναστές που απασχολούνται στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού(«άθληση και γυναίκα», «άθληση και παιδί», άθληση στα ΚΑΠΗ και ΑΜΕΑ) του Δήμου Ξάνθης. Παρότι έχουν κάνει 3 φορές παράσταση στο δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη και έχουν λάβει τις διαβεβαιώσεις του ότι θα πληρωθούν και απλά να κάνουν υπομονή μέχρι να’ ρθουν τα χρήματα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν δει ούτε ευρώ από τα οφειλόμενα που κατά περίπτωση είναι από 2.000 – 9.000 ευρώ για 15 απασχολούμενους στο πρόγραμμα.
«Ξόδεψαν εκατομμύρια για την πλατεία και έχουν τους εργαζόμενους απλήρωτους…»
«Πρέπει να σταματήσει κάποτε αυτή η κοροϊδία…Τρία χρόνια τώρα ο δήμαρχος μας έχει στο περίμενε…Κάντε υπομονή και κάντε υπομονή μέχρι να έρθουν τα χρήματα από την γενική γραμματεία. Όμως πριν δύο χρόνια πήραν τα λεφτά και πλήρωσαν τους τόκους από τα ένσημα που καθυστέρησαν να πληρώσουν! Ξόδεψαν εκατομμύρια για την πλατεία και άφησαν 3 χρόνια τους εργαζόμενους απλήρωτους!», καταγγέλλει στο «Ε» ο κ. Δημητριάδης Μενέλαος, σύζυγος γυμνάστριας που εργάστηκε στο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού. Αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά καταθέτοντας αγωγή και διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους δηλώνουν οι εργαζόμενοι και προσέλαβαν ήδη δικηγόρο καθώς κινδυνεύουν να παραγραφούν τα οφειλόμενα αν παρέλθει η πενταετία και δεν διεκδικηθούν.

ΜΑΧΗΤΗΣ
Από την αρχή της εκλογικής αναμέτρησης, αναφερόμασταν σε 5 ονόματα που πιστεύαμε ότι δεν θα είναι… «μαϊντανοί» στο νέο Δημοτικό συμβούλιο, επιτρέποντας στον Τσέπελη και τους γνωστούς «επαγγελματίες» δημοτικούς συμβούλους της αδιαφάνειας και των βολεμάτων να λειτουργήσουν όπως μέχρι σήμερα….
Ο καθείς για τους δικούς του λόγους, μπορούσαν και μπορούν να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ πράγματι το σώμα και τον Δήμο, μπορούν να ΟΡΘΩΣΟΥΝ ανάστημα και να αποτελέσουν την νέα πρόταση απέναντι στο «παλιό»…

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
Η προπαγάνδα ηττήθηκε από τη λαϊκή βούληση», αναφέρει σε δελτίο τύπου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής που τον φέρνει πλέον να «παλεύει» σώμα με σώμα με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη με μια διαφορά που δεν αγγίζει ούτε τη…μισή μονάδα!
Η Καθαρή δήλωση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Γιώργου Παυλίδη αναφέρει τα παρακάτω καλώντας τους πολίτες να δώσουν δυναμικό το παρόν στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ψηφίζοντας τον συνδυασμό του:
«Οι εκλογές της 1ης Κυριακής μας αναδεικνύουν νικητές. Ευχαριστούμε τους πολίτες. Η προπαγάνδα και η παραφιλολογία ηττήθηκαν καθαρά από την λαϊκή βούληση.

ΘΡΑΚΗ
Βασική παράμετρος για την επίτευξη, είναι πρωτίστως η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπερ σημαίνει κίνητρα ουσιαστικά για νέες επενδύσεις, κάτι που δυστυχώς δεν διαφαίνεται τουλάχιστον με τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής.

Σχετικά Άρθρα