Γενική

Ο «βλάκας» Λαγός

Τους «λαγούς» που βάζει ο ένας και ο άλλος στις κάθε είδους εκλογές τους ξέρουμε όλοι μας. Επίσης όλοι ξέρουμε ότι τα «φίδια» που κρύβουμε στον κόρφο μας, το πιθανότερο είναι να μας τσιμπήσουν. Έτσι συναντιούνται προχθές το βράδυ στο σκοτεινό δάσος της Ξάνθης ένας «λαγός» και ένα «φίδι». Δεν βλέπουν τη μύτη τους με αποτέλεσμα να πέσει ο ένας επάνω στον άλλο. Αρχίζουν τις συγγνώμες.
Με συγχωρείτε πολύ, δεν σας είδα, ξέρετε και είναι τόσο δύσκολη η κυκλοφορία στο δάσος τα σκοτεινά βράδια, λέει ο λαγός. Εμένα με συγχωρείτε, τι λέτε… Μα ποιο ζώο είστε; Είμαι… Όχι, όχι μη μου πείτε θα το βρω μόνος μου. Για να σας αγγίξω.
Λοιπόν, για να δω… Έχετε μεγάλα αυτιά, πολύ μεγάλα αυτιά. Και έχετε και μικρό κεφάλι, πολύ μικρό κεφάλι. Αχά και μεγάλα πίσω πόδια. Μήπως είστε λαγός; Ναι, μπράβο, το βρήκατε! Σειρά μου τώρα. Λοιπόν, μα πού είστε; Τόσο χαμηλά… Σέρνεστε στο χώμα και τις λάσπες. Και το δέρμα σας; Είστε τόσο κρύος και γλοιώδης. Μα, έχετε και μεγάλη γλώσσα, πολύ μεγάλη γλώσσα. Και διχαλωτή. Καλέ, μήπως είστε δημοσιογράφος; (Το βρήκες μεγάλε φάε μια τσιμπιά!!!).

Σχετικά Άρθρα