Γενική

Ο Ηλεκτρο-λόγος

Θα δούμε άσπρη μέρα στην Θράκη κ. Παυλίδη; Και το ρωτάμε αυτό γιατί τελευταία μια από την ΝΔ μια από το ΠΑΣΟΚ, όλο αναγγέλλονται επενδύσεις Αιγύπτιων, Αράβων και λοιπόν εγχρώμων, αλλά τελικά μαύρη πέτρα ρίχνουν όλοι τους πίσω. Πότε θα δει άσπρη μέρα η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη; Από τους Βούλγαρους τουρίστες πάντως που θα ερχόταν από την συνοριακή διάβαση του Αγίου Κωνσταντίνου, είδαμε μόνο κλεψιές και καταστροφές.
Αμ το άλλο που είπε εκείνος ο χοντρός ο Πάγκαλος; «Όλοι μαζί τα φάγαμε»!
Εμ άμα τα φάγαμε όλοι μαζί κάποιοι φαίνεται πιαστήκαμε κορόιδα.
Γιατί «εγώ δεν έφαγα», «εσύ δεν έφαγες», «αυτός δεν έφαγε», «εμείς δεν φάγαμε», «εσείς δεν φάγατε», «αυτοί δεν φάγανε». Στην γραμματική ποτέ δεν ήμουν καλός αλλά ξέρω να το κλίνω το ρήμα έφαγα!!! Ποιοι φάγανε τέλος πάντων; (Η Ερώτηση να απαντηθεί από τους υποψήφιους Περιφερειάρχες).
«Έχω ένα γράμμα, γράμμα πικραμένο!!!» και το άλλο «Κι έλεγα να στου στείλω ένα γράμμα, να χει, να χει μέσα την καρδιά μου, κι έλεγα μα δεν άφηνε το κλάμα…». Κώστας, (άλλος χοντρός) προς Εξεταστική για Βατοπέδι. Απάντηση: «Τα γαλάζια σου γράμματα κάθομαι και διαβάζω και με πιάνουν τα κλάματα καθώς τις σελίδες κοιτάζω». Για σου Κώστα με τα σουβλάκια σου. Και τα πλάι στέισον!!! Αφού και ο Κοντός λέει ότι δεν ήταν σκάνδαλο, το ΠΑΣΟΚ τι θέλει και επαναφέρει την υπόθεση; Περσινά ξινά σταφύλια. (Μην πω προπέρσινα!!!).

Σχετικά Άρθρα