Γενική

Εμπόδια στην μεταγραφή του Αραμπατζή

Συνεχίζονται οι μεταγραφές

Ο Νιγηριανός διεθνής Σαμ Σόντζε φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» της Ξάνθης για την ενίσχυση του κεντρικού άξονα της αμυντικής γραμμής. Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2006-2007 ήταν συμπαίκτης στη Γουέστ Μπρομ με τον Νέιθαν Ελινγκτον που συνεχίζει με την ομάδα και αναμένεται να δώσει την ενίσχυση που χρειάζεται η Ξάνθη.
Ανυπέρβλητες δυσκολίες παρουσιάστηκαν στην μεταγραφή του Νίκου Αραμπατζή.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν στην μη πραγματοποίηση της μεταγραφής είναι καθαρά οικονομικοί με τις δυο πλευρές να μην μπορούν να βρουν την χρυσή τομή ώστε ο παίχτης να έρθει στην Skoda Ξάνθη.
Οι πληροφορίες λένε ότι η Ξάνθη τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ αλλά υπάρχουν διαφορές με τον παίκτη και μάλλον θα ακυρωθεί η όλη προσπάθεια.
Μεγάλο πρόβλημα αναμένεται να δημιουργηθεί σε όλες τις ομάδες καθώς άλλαξε το καθεστώς φορολόγησης. Από την αυτοτελή φορολόγηση του 20% που πλήρωναν οι παίκτες ( ουσιαστικά οι ομάδες καθώς όλοι απαιτούσαν από την αρχή το καθαρό ποσό) η φορολόγηση πλέον θα γίνεται όπως σε όλους τους Έλληνες ή τις εταιρείες με αποτέλεσμα να πληρώνουν τουλάχιστον 45% που είναι το ανώτερο όριο. Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες πρέπει να καλύπτουν πλέον και τον αυξημένο φόρο. κάτι που ανεβάζει το κόστος και φυσικά οι καιροί δεν είναι για τέτοια έξοδα.

Σχετικά Άρθρα