Γενική

Ηρακλής Ζωγράφος- Πρόεδρος Φροντιστών Θράκης: «Για να πετύχεις την σχολή που θέλεις πρέπει να ξέρεις πώς να το πετύχεις»




Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Ιδιαίτερα σημαντική πτυχή, για ένα μαθητή λυκείου ο οποίος θέλει να πετύχει την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αποτελεί ο επαγγελματικός προσανατολισμός του και η σωστή επιλογή του επαγγέλματός, βάσει των δεξιοτήτων, των γνώσεων και την κλίση του.
Κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο σύλλογος φροντιστών Θράκης, ο οποίος την Κυριακή 20 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΛΙΣΣΩ, διοργάνωσε μια ημερίδα που αφορά στον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών. Στην εκδήλωση μίλησε ο Σπύρος Μιχαλούλης.
Για την εκδήλωση στην Xanthi News μίλησε ο πρόεδρος φροντιστών Θράκης κ. Ηρακλής Ζωγράφος τόνισε τα εξής: «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε την εκδήλωση, η αίθουσα είναι κατάμεστη από 350 και πλέον παιδιά. Αυτό δείχνει ότι οι οικογένειες της Ξάνθης μας εμπιστεύονται για τα παιδιά τους, την μόρφωσή τους και το μέλλον τους. Ο μαθητής χωρίς ενημέρωση δεν θα μπορέσει να κάνει τις σωστές επιλογές. Το μηχανογραφικό κρύβει παγίδες με την κατάλληλη ενημέρωση μπορεί να πετύχεις αυτό που θέλεις. Κυρίως όμως στο μηχανογραφικό σου, να δηλώσεις την σχολή που θέλεις, την σχολή που θα σου κάνει «κλικ»». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βιστωνίδας κ. Νίκος Ζλάτκος, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργία Ανδρέου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Σταυρούπολης κ. Θέμης Κομνηνός, πολλοί γονείς και μαθητές.

Σχετικά Άρθρα