Γενική

ΕΜΠΡΟΣ

Στην κρισάρα της Επιτροπής Αξιολόγησης υποψηφιοτήτων του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν οι αυτοπροτάσεις και οι ετεροπροτάσεις όσων κατέθεσαν υποψηφιότητα για περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχης ή δήμαρχος μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής στην τοπική αυτοδιοίκηση και να «χριστούν» οι υποψήφιοι που θα στηρίξει το κόμμα στις εκλογές του Νοέμβρη. Οι νομαρχιακές Επιτροπές ενημερώθηκαν χθες το απόγευμα για τις υποψηφιότητες στους νομούς και στις περιφέρειες και άμεσα θα συγκληθεί σύσκεψη του οργάνου προκειμένου να γίνει μια πρώτη αξιολόγηση. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και στην περιφερειακές επιτροπές και στο τέλος της εβδομάδας οι γραμματείς θα κληθούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Μετά απ όλο αυτό το «κοσκίνισμα» η Επιτροπή Αξιολόγησης θα ανακοινώσει τελικά τους «εκλεκτούς» του ΠΑΣΟΚ σε δήμους και περιφέρειες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Προσωπικά, τον όρο αυτό πρώτη φορά τον ακούω σε εκλογική αναμέτρηση και σε χώρο όπου δεν απαιτείται η συλλογή ψήφων από τους ψηφίσαντες διά περιφοράς κάλπης ή άλλων τρόπων… Την επιστολή ο κος Σαραλέκος την απέστειλε προς όλα τα θεσμικά όργανα και πρόσωπα του κόμματος, ακόμη και στον ίδιο τον Πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.
Ζητά μάλιστα με την επιστολή του να επαναληφθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ΝΟΔΕ και ο ίδιος δεσμεύεται πως δεν θα είναι υποψήφιος, εάν επαναληφθούν οι εκλογές της ΝΟΔΕ, για να μην φανεί πως την συγκεκριμένη επιστολή- ένσταση την υπέβαλε με στόχο την εκλογή του!!!

ΜΑΧΗΤΗΣ

Έτσι και «ξεπουληθεί» και η ΣΕΚΑΠ, «χάνεται» και το τελευταίο προπύργιο των Συνεταιριστικών εργοστασίων, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος νέων απολύσεων και μείωσης του προσωπικού!

ΑΓΩΝΑΣ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος της Ξάνθης κατά τη διάρκεια του έτους για ζητήματα που αφορούν στα μέλη του και όχι μόνο, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο διαπρεπής Έλληνας δικηγόρος Αθηνών και πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, κ. Χριστόφορος Αργυρόπουλος προσκεκλημένος ομιλητής με θέμα την ηθική του δικαίου.

ΘΡΑΚΗ

Θα περίμενα από τον Αλέκο Κοντό τον μοναδικό κοινοβουλευτικό της Ν.Δ Ξάνθης να βγει με ανακοίνωση και να συγχαρεί το σύνολο των εκλεγέντων στα Νομαρχιακά κα τοπικά όργανα και να κρατήσει ίσες αποστάσεις απ όλες τις πλευρές. Να δηλώσει με λίγα λόγια την διάθεση του για αγαστή συνεργασία και για κοινό αγώνα για την επίτευξη του στόχου. Να ανέβει δηλαδή η Νέα Δημοκρατία στο Ν. Ξάνθης και επανακτήσει τις δυνάμεις της παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έκανε ο Βουλευτής και είναι απορίας άξιο γιατί… δεν το έκανε. Πολιτικό ατόπημα θα το χαρακτήριζα φίλτατε Αλέκο…

Σχετικά Άρθρα