Γενική

ΘΡΑΚΗ

Δεν ξέρω αν η αναπτυξιακή Ξάνθης βουλιάζει ή δεν βουλιάζει (όπως έγραψε ο τοπικός τύπος) εκείνο που πληροφορούμε τελευταία είναι πως η Αν. Ξα. παίρνει τελικά το «Leader»καθώς επίσης και το «Leader αλιείας». Έχω και άλλες πληροφορίες για την διαχείριση του πακέτου από Δημάρχους- στελέχη της αναπτυξιακής αλλά και για την εν λέγει λειτουργία του Προέδρου Πασχάλη Λύρατζη.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Τρίτης και τα θέματα που κυριάρχησαν σε αυτό ήταν κυρίως τα δύο πρώτα που αφορούσαν στην λειτουργία των Ανώνυμων εταιρειών ΕΤΕΝΕΞ και ΕΑΠΑΞ και την λήψη αποφάσεων για την περαιτέρω λειτουργία τους. Η συζήτηση που αναπτύχθηκε στα δύο πρώτα θέματα ήταν πολύωρη και μπορώ να πω ότι ο Πρόεδρος των δύο εταιρειών, κος Αλέκος Κυριακίδης, απέδειξε ότι και γνώσεις έχει για το αντικείμενο, κάτι που είχαμε γράψει εδώ και καιρό, αλλά και ότι έχει κάνει σοβαρή δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του και στις δύο εταιρείες!

ΜΑΧΗΤΗΣ

Για νέο Πρόεδρο στη ΝΟΔΕ, αλλά και τους νέους Προέδρους και μέλη στις Τοπικές Δημοτικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζει η βάση την ερχόμενη Κυριακή.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ
Υποψήφιοι Πρόεδροι για τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης διεκδικώντας την ψήφο των ψηφοφόρων και μελών της Ν.Δ. είναι οι: Περικλής Καρβουνίδης και Σούλα Ιακωβίδου. Και οι δύο σε κοινή συνέντευξη, τάχτηκαν υπέρ της ενότητας της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΜΠΡΟΣ

Τα ίδια πρόσωπα θα κληθούν να δηλώσουν αν συμμετέχουν τα ίδια ή μέλη της οικογένειάς τους σε εξωχώριες εταιρίες (offshore) και σε καταφατική περίπτωση να θεσπιστεί ως ιδιώνυμο αδίκημα η ψευδής δήλωση για τους πολιτικούς. Ακόμη, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα κληθεί να ερευνήσει αν στην υπόθεση εμπλέκονται χρηματιστές και αν υπάρχει διακίνηση μαύρου ή βρώμικου χρήματος.

ΑΓΩΝΑΣ

Επιτέλους ένας Γιώργος μου άλλαξε τη διάθεση και μου αναπτέρωσε το ηθικό….. Να που από εκεί που δεν το περιμένεις, κάτι γίνεται και τσουπ λειτουργεί ως τονωτική ένεση μπόλικης δόσης αισιοδοξίας….. Μπορεί να σας φαντάζει κουτό, αλλά προσωπικά το πανηγυράκι της Eurovision, όπως το αποκαλούν κάποιοι ψευτοκουλτουριάρηδες, λειτούργησε αυτή τη φορά ως βάλσαμο για μένα…

Σχετικά Άρθρα