Γενική

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ευρισκόμενοι ακόμα στα μέσα Μαΐου, οι άνθρωποι της Ξάνθης έχουν… ξαμοληθεί για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τους στόχους που έχουν προταθεί στην ομάδα, στόχους που κινούνται πάνω σε ένα βασικό άξονα: Την κάλυψη έξι καίριων θέσεων που για την τεχνική ηγεσία αποτελούν το άλφα και το ωμέγα της μεταγραφικής ενίσχυσης.
Η επιθυμία του Νίκου Κεχαγιά είναι η απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών που σε συνδυασμό με την παραμονή του βασικού κορμού από τη φετινή χρονιά θα απαρτίσουν ένα ρόστερ 27-28 παικτών ικανό να κάνει τη διαφορά. Η «καρδιά» της Skoda «χτυπά» σήμερα σε ένα ευρωπαϊκό γεωγραφικό τρίγωνο (Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία), στο οποίο οι Κεχαγιάς, Παπαδημητρίου και Καραγεωργίου τσεκάρουν παίκτες που υπό προϋποθέσεις μπορούν να βοηθήσουν τη νέα προσπάθεια. Και λέμε υπό προϋποθέσεις, καθώς αυτά τα νέα πρόσωπα θα πρέπει να αποτελούν 11δάτες μονάδες.
Οι θέσεις που θα καλυφθούν
Οι θέσεις που θα καλύψει η συγκεκριμένη εξάδα έχει να κάνει με ένα δεξί μπακ (θα είναι ο «αντι-Παπαδημητρίου»), ένα στόπερ ισάξιο των Κωστούλα και Βάλλα, ένα βασικό αριστερό μπακ (ο Τζάγκι θα είναι η εναλλακτική λύση), έναν αμυντικό χαφ (θα είναι ο «αντι- Στίγκα»), ένα δεξί χαφ (ισάξιο του Κιντάνα) και έναν στράικερ που μαζί με τον Ελινγκτον θα δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες επιλογές σε πρόσωπα και σχήματα, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν και την παρουσία των Πόι, Μαρσελίνιο, Σουάνη. Εν κατακλείδι, στην Ξάνθη θέλουν ένα ρόστερ που θα απαρτίζεται χονδρικά από 20 έμπειρους ποδοσφαιριστές, δυο τρεις μικρούς (Μάνταλος, Ριζογιάννης) και τέσσερις γκολκίπερ.

Σχετικά Άρθρα