Γενική

Αποφασίζει για Ρινκόν και Σμολάρεκ

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή οπότε και τελειώνουν οι προπονήσεις και το ραντεβού θα ανανεωθεί για την έναρξη της προετοιμασίας θα έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις της διοίκησης και οι παίκτες που ακόμα δεν γνωρίζουν αν υπολογίζονται.
Περισσότερο περίπλοκες είναι οι υποθέσεις των Εμπι Σμολάρεκ (η οικογένεια Ψωμιάδη περιμένει πρόταση) και Ντιόγο Ρινκόν (θέλει να φύγει). Ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις με τους Ντουγκλάο και Ονουάτσι, για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, όχι όμως και επίσημες προτάσεις.
Ούτως ή άλλως, θα γίνουν μεταγραφές σε όλες τις θέσεις και ο αριθμός, όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, θα ξεπερνά τις δώδεκα.
Σε δίλημμα βρίσκεται η διοίκηση της Καβάλας όσον αφορά την περίπτωση του Ντιόγο Ρινκόν, ο οποίος φέρεται να έχει λάβει την απόφασή του να αποχωρήσει.
Η οικογένεια Ψωμιάδη δεν είναι διατεθειμένη να κρατήσει με το ζόρι τον Βραζιλιάνο μέσο στους «Αργοναύτες», παρά το ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Βεβαίως, ούτε και πρόκειται να του λύσει το συμβόλαιο αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά από την ενδιαφερόμενη ομάδα, η οποία όπως αυτός υποστηρίζει- θα καταθέσει πρόταση.
Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις ενδείξεις να δείχνουν πως δύσκολα θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΑΟΚ τη νέα χρονιά.

Σχετικά Άρθρα