Γενική

Παραλιακά

Καλή σας ημέρα!

Αποκλειστικά ακούστε σήμερα στο TOP FM στους 96,9 τον Κώστα Καραφώτη στο νέο του τραγούδι με τίτλο «Μη σταματάς». Συντονιστείτε και απολαύστε….!!!!

Διάβασα σε τοπικό έντυπο ότι ο Μανώλης Φανουράκης θα κάνει μια νέα καφετέρια με το όνομα «Βάτραχος». Αμέσως το μυαλό μου πήγε στο πολιτιστικό σύλλογο «Οι Βάτραχοι» του Μιχάλη Τσέπελη.
Δεν ξέρω αν υπάρχει συσχέτιση πάντως παραπέμπει….

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η Αγάπη», στα πλαίσια του εορτασμού του για τα 35 χρόνια προσφοράς του στην τοπική κοινωνία (1975- 2010), διοργάνωσε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, τιμητική εκδήλωση την χθες, στις 20:00.

Από την εκπομπή «Χαλαρά» του Μιχάλη Χατζηεφραιμίδη έλαβα ένα μήνυμα στο face book: Στην εκπομπή της Πέμπτης 22- 04- 2010, για 1 η φορά δόθηκε δικαίωμα συμμετοχής στα δώρα που κληρώθηκαν και σε όλα τα μέλη της σελίδας «ΧΑΛΑΡΑ» που στείλανε συμμετοχή με ένα γραπτό μήνυμα στον τοίχο της ομάδας, έτσι λοιπόν στο εξής σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει αυτό το δικαίωμα εφόσον υπάρχει περίπτωση δώρων από τους χορηγούς. Επίσης, ΔΕΙΤΕ… (σχεδόν) Όλα τα βίντεο της εκπομπής «Χαλαρά»… που μπήκαν στην ομάδα ενώ όσα δεν τα βρείτε στείλτε μήνυμα να τα ανεβάσω… Καλή τηλεθέαση!!! Μιχάλης Χατζηεφραιμίδης

Με αγάπη Μαίρη!
[email protected]

Σχετικά Άρθρα