Γενική

Πανελλήνια πρωτιά για την ΤΗΛΕΘΡΑ σε διαγωνισμό Τηλεπικοινωνιών

Είναι το επιστέγασμα της εξαιρετικής κατάρτισης που έχουν οι Ξανθιώτες Ραδιοερασιτέχνες

Πρώτη ήρθε η Τηλεπικοινωνιακή Ένωση Θράκης, η ομάδα των Ραδιοερασιτεχνών Ασυρματιστών της Ξάνθης που συμμετείχε στον διαγωνισμό Aegean VHF Contest. Ο διαγωνισμός αφορούσε επαφές με ασυρμάτους και κεραιοσυστήματα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης με αυτονομία γεννήτριας καθώς η συμμετοχή στον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε χωρίς την τροφοδοσία από τα δίκτυα της Δ.Ε.Η.
Τα αποτελέσματα δημοσιοποιήθηκαν την Τετάρτη και η πρώτη θέση του σταθμού της Ξάνθης SZ7XAN με 4.980.045 πόντους, στην κατηγορία Multi Operator 6M Band ALL Mode ήταν το επιστέγασμα της εξαιρετικής κατάρτισης που έχουν οι Ξανθιώτες Ραδιοερασιτέχνες αλλά και της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Συλλόγου σε καταστάσεις ανάγκης, όπου απαιτείται γρήγορη, αξιόπιστη και ανεξάρτητη από συμβατικά δίκτυα, εγκατάσταση ασύρματων επικοινωνιών για την εξυπηρέτηση του κρατικού μηχανισμού αλλά και των πολιτών.
Επισημαίνουμε ότι η ΤΗΛΕΘΡΑ και όλα τα μέλη της, Ραδιοερασιτέχνες Ασυρματιστές είναι εξαίρετα μέλη της τοπικής κοινωνίας και προφέρουν εθελοντικά και ακούραστα μέχρι σήμερα στην πόλη της Ξάνθης ενεργοποιώντας ειδικά διακριτικά κλήσεως κατά την διάρκεια των μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων του Νομού μας. (Στην ομάδα της ΤΗΛΕΘΡΑ που συμμετείχε στο Aegean VHF Contest και πήρε την πρωτιά, ανήκει και ο εκδότης μας Σταύρος Καρυπίδης).

Σχετικά Άρθρα