Γενική

Έχει ξεφύγει το ΠΑΣΟΚ της Κομοτηνής

Θα μανατζάρει αμισθί το Γενικό Νοσοκομείο

Ο Κώστας Λιούρτας εκτός από Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν έχει κρύψει και την φιλοδοξία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο της Κομοτηνής. Ο πρόεδρος λοιπόν του ΕΒΕ Ροδόπης πέρασε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε άλλο επίπεδο. Όπως οι απλοί ψηφοφόροι, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε κι αυτός ανοικτά την αγωνία του για κάποιες παραλείψεις, αστοχίες και καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στο πιο δύσκολο και ευαίσθητο τομέα. Αυτόν της υγείας!!!
Πέντε μήνες μετά τις εκλογές, το σύνολο των νοσοκομείων της χώρας μας, παραμένουν ακέφαλα χωρίς διοικήσεις και διοικητικά συμβούλια, με τους γιατρούς να κάνουν επισχέσεις εργασίας και χωρίς να υπάρχει μια ουσιαστική βελτίωση σ αυτά!
Το ΕΒΕ Ροδόπης λοιπόν απέστειλε επιστολή προς τον βουλευτή Ροδόπης και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή, όπου του γράφει: «Με αφορμή τις δημοσιεύσεις που υπάρχουν στον τοπικό τύπο σχετικά με την καθυστέρηση ορισμού νέου Διοικητή του Νοσοκομείο Κομοτηνής, σας γνωρίζουμε ότι η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας, δέχεται ν αναλάβει αμισθί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κομοτηνής καθώς υπάρχουν άτομα με την απαιτούμενη πείρα σε θέματα διοίκησης και την επιστημονική κατάρτιση για την ανάληψη τέτοιων καθηκόντων».
(Σωστός ο Λιούρτας και περιμένουμε ανάλογη πρωτοβουλία και από το ΕΒΕ Ξάνθης).

Σχετικά Άρθρα