Γενική

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΕΝΑ

Γράφει, Γκρινιάζει, Κριτικάρει καλοπροαίρετα ο Αλέξανδρος

ΡΑΠΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑΚΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ

Παρά λίγο να γίνει πολιτική αρένα η αίθουσα δεξιώσεων του «Ελισσώ» την Κυριακή το βράδυ κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας από την Τοπική οργάνωση της ΝΔ Δήμου Ξάνθης που έξω από την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Φίλιππα Τσαλίδη και του πρώην προέδρου της ΣΕΒΑΘ Γιάννη Ράπτη γιατί ο πρώτος είπε ότι για το ναυάγιο των συνεταιριστικών φταίνε και οι διοικήσεις ο δε δεύτερος προσπάθησε να πει το αντίθετο. Λογικό είναι, οι αλήθειες πειράζουν. Μιας και μιλήσαμε για αλήθειες, Ακούστηκαν και άλλες αλήθειες το ίδιο βράδυ από στόματος Παυλακάκη ο οποίος «τόλμησε» να κάνει κομματική κριτική στα κεντρικά του κόμματος στην Ρηγίλλης. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τοπείρου είπε αυτό που όλοι οι Νεοδημοκράτες λένε μεταξύ τους στα πηγαδάκια αλλά κανένας δεν τολμάει να πει από βήματος. Ναι τα κεντρικά του κόμματος δεν ακούνε την περιφέρεια και κανένας Υπουργός δεν επισκέπτεται την ΝΟΔΕ και τα τοπικά κομματικά στελέχη.
Ξάφνιασε με την ξεκάθαρη τοποθέτησή του ο κ. Παυλακάκης και όλοι όσοι τον άκουσαν υπέθεσαν ότι ίσως αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση. Του το επισημάναμε και μας είπε: «Όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσω, θα τα πω».
«Να υποθέσουμε ότι «παίζει» να αποσυρθείτε»;
«Δεν νομίζεται ότι είναι νωρίς»;
Όμως αγαπητέ κύριε Παυλακάκη αυτή η σκληρή κριτική θα φτάσει και στα «αυτιά» της Ρηγίλλης και τότε ίσως…το χρίσμα να το ξανασκεφτούν να σας το δώσουν.
Ο Θωμάς περιμένει στην γωνία.

ΠΙΤΕΣ ΤΕΛΟΣ

Καιρός ήταν νομίζω. Με τόσες πίτες που κόπηκαν το τελευταίο διάστημα έβγαλαν τους δημοσιογράφους στο δρόμο και τους έχασαν τα σπίτια τους. Τελειώνουν και θα επέλθει σχετική ηρεμία. Καιρός ήταν, του χρόνου να είμαστε γεροί να της ξαναπαρακολουθήσουμε, εκτός και αν… αρχίσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος και άντε πάλι στους δρόμους και άντε πάλι ξεπορτίσματα ελέω…δουλειάς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Η απουσία του πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού από τις κομματικές φιέστες έδωσε προβάδισμα στον Φίλιππο Τσαλίδη ο οποίος ομολογουμένως άρχισε εντατικά να δραστηριοποιείται στα κομματικά τεκταινόμενα της Ξάνθης.
Ελπίζουμε μόνο να μην μετατρέψουν οι συναγωνιστές τις φιέστες σε συντροφικά μαχαιρώματα.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ

Νομαρχιακός Σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Νομαρχία Ξάνθης. Αποκηρύσσει τις λογικές διοίκησης του Νομού από τον Γιώργο Παυλίδη στο θέμα του Χωροταξικού όπου έγινε η αιτία, σύμφωνα με τον Καραλίδη, ο νομάρχης Ξάνθης να δώσει εντολή στον Γενικό Διευθυντή της Νομαρχίας να κατεβάσει από το ίντερνετ από την σελίδα του ΥΠΕΧΩΔΕ το ζήτημα του χωροταξικού που είχε στα χέρια του ο Φώτης Καραλίδης από 45 ημερών, κάτι που ο νομάρχης ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει πολύ νωρίτερα αφού αφορούσε άμεσα τον νομό Ξάνθης. «Αυτές ήταν οι λογικές της σημερινής διοίκησης τις οποίες εμείς αποκηρύσσουμε και σαν αυριανή διοίκηση της Νομαρχίας, δεν θα λειτουργήσουμε κάτω από το πρίσμα τέτοιων αντιλήψεων».
Περιμένουμε Φώτη. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Σχετικά Άρθρα