fbpx
Γενική

Χ. Πούλιος: «Είμαστε στη χαραυγή μιας σημαντικής χρονιάς»

ΟΙ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης «πολίτες για την αλλαγή», σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί τοπικοί φορείς και εκπρόσωποι αυτών, ανάμεσά στους οποίους, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Ξάνθης Γιώργος Παπασταματίου, ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καλόφτης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης, καθώς και πλήθος φίλων του συνδυασμού. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Πατήρ Πέτρος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης κ. κ. Παντελεήμονα. Όσοι μίλησαν, στο σύντομο χαιρετισμό τους, ευχήθηκαν τα καλύτερα για το συνδυασμό και το έργο του, με γνώμονα το καλό των κατοίκων της Ξάνθης.
Ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Πούλιος στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε το Βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτη Ξυνίδη για το χαιρετιστήριο μήνυμα που απέστειλε από την Αθήνα, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Παπασταματίου, ο οποίος εκπροσώπησε στην εκδήλωση το Δήμαρχο Ξάνθης, ανέφερε ότι μπήκαμε σε μια πολύ σημαντική χρονιά, λόγω των προγραμματισμένων εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο κ. Πούλιος ανέφερε πως σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, είθισται να πραγματοποιείται ένας απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς, καθώς και να δίνεται το στίγμα των ενεργειών της χρονιάς που έρχεται. «Εμείς δε θέλουμε να μείνουμε στο 2009 και στο 2010. Θα μιλήσω για το 2011. Για τη χρονιά, που θα ανατείλει η αλλαγή των πολιτών στο δήμο μας», είπε χαρακτηριστικά, φανερά σίγουρος για τη νίκη του συνδυασμού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο κ. Πούλιος είπε ότι, το 2011 θα είναι η χρονιά «που θα αρχίσουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρα, τα σχέδια, την ανάγκη της κοινωνίας για μια πόλη όμορφη και έναν Δήμο σύγχρονο και ενεργητικό που θα υπηρετεί τους πολίτες και την πρόοδο του τόπου μας», καλώντας συγχρόνως τους Ξανθιώτες να γίνουνε συμμέτοχοι και συνεργοί σ’ αυτό το όραμα, καθώς και αρωγοί στα πρώτα ουσιαστικά και καθοριστικά βήματα του συνδυασμού ως νέα Δημοτική Αρχή του τόπου.


Χρήστος Πούλιος:

«Θέλουμε και έχουμε την πολιτική βούληση, και τη γνώση πλέον, να δώσουμε από τους πρώτους μήνες της θητείας μας στο Δήμο, ένα τελείως διαφορετικό στίγμα στους συμπολίτες μας. Θέλουμε κι έχουμε την πολιτική βούληση να κάνουμε τον κάθε ένα να νιώσει επιτέλους ότι ο Δήμος δεν είναι κάτι απρόσωπο κι απόκοσμο, όπου κάποιοι αποφασίζουν ερήμην του και τα αποτελέσματα των αποφάσεων αυτών τα βιώνει στην καθημερινότητά του, στις μετακινήσεις του, στο επάγγελμά του, στον ελεύθερο χρόνο του».

Ο Χρήστος Πούλιος, απηύθυνε χαιρετισμό στη Δημοτική Σύμβουλο Ειρήνη Δαλάτση, η παρουσία της οποίας έχει πια ταυτισθεί με το ψυχικό σθένος, τον αγώνα για ζωή και την ελπίδα για τη νίκη.

Ο ίδιος δήλωσε πως και σ’ αυτό το ψηφοδέλτιο η Ειρήνη Δαλάτση θα είναι και πάλι η πρώτη που θα το στελεχώσει.

Σχετικά Άρθρα