Το έχουμε γράψει εδώ και μέρες αλλά κάποιοι θέλουν να το αμφισβητούν. Ο Δήμαρχος Σελέρου και χρόνια στην αυτοδιοίκηση ο Ινζέ Μεμέτ Μπηρόλ στηρίζει έμπρακτα με την υποψηφιότητά του την πορεία του Βασίλη Τσολακίδη για την κατάκτηση του νέου Δήμου Αβδήρων. Με την κίνηση αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Αβδήρων αποκτά ένα ακόμα ισχυρότατο έρεισμα στο δημοτικό διαμέρισμα Σελέρου.
Παράλληλα, στην άλλη πλευρά του νεοσύστατου Δήμου και συγκεκριμένα στα ίδια τα Άβδηρα, η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου ήταν θεαματική κατά την επίσκεψη, που πραγματοποίησε προχθές ο Τσολακίδης. (Επίσκεψη που συνοδεύτηκε και από την δέσμευση του κομματικού μηχανισμού της περιοχής να είναι στο πλευρό του χωρίς περιστροφές).
Προηγούμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".