ΑθλητικάΤελευταία Νέα

Κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες όλοι οι αγώνες

Μόνο ένας σύνδεσμος οπαδών ανά ΠΑΕ και ΚΑΕ – Οι ομάδες θα εγκαταστήσουν κάμερες υψηλής ευκρίνειας και σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου των φιλάθλων με ταυτοπροσωπία – Κεκλεισμένων το Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, με κόσμο τα παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Τη δέσμη των μέτρων κατά της οπαδικής βίας, που αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, το Σάββατο,  ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προέκυψαν μετά την -υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη- σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών του περασμένου Σαββάτου (9/12). Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Μαρινάκης, το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024, ενώ θα επεκταθεί και στις αναμετρήσεις των ομάδων Β`, που ανήκουν στις ΠΑΕ της Super League και συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της SL2.

Παράλληλα, ο κ Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι το μέτρο «κεκλεισμένων των θυρών», θα ισχύσει κατά περίπτωση και στους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, σημειώνοντας μάλιστα, ότι η πρώτη σχετική απόφαση αφορά τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα, το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης (14/12, 22:00) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Έως 12 Φεβρουαρίου θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της εφαρμογής της ανωτέρω απόφασης προκειμένου να εξεταστεί η παράταση της εφαρμογής της σε περίπτωση που δεν τηρηθούν απολύτως οι νόμιμες προϋποθέσεις ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων ποδοσφαίρου. Στόχος η αποφυγή κινδύνων για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων καθώς και η μέγιστη δυνατή διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σχετικά Άρθρα