Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Στην τελική ευθεία η οριστικοποίηση του προγράμματος των χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Ξάνθης

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση του προγράμματος των χριστουγεννιάτικων και πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Ξάνθης βρίσκεται το Κέντρο Πολιτισμού και όπως έκανε γνωστό ο Ηλίας Ασκαρίδης, η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Σταυρούπολη και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, όπου θα συνοδεύεται με ένα πλούσιο και αναβαθμισμένο show, συγκριτικά με πέρυσι και με συναυλία καλλιτέχνη, το όνομα του οποίου αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του.

Της φωταγώγησης του δέντρου θα προηγηθεί η χριστουγεννιάτικη παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για δεύτερη φορά, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Ελευθερίας  και την συμμετοχή μαθητών από τα σχολεία της πόλης, της Σχολής Χορού και της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, συνοδεία δύο αρμάτων, το άρμα του Αι- Βασίλη και την άμαξα της Σταχτοπούτας.

Από 11 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου η Ευχούπολη

Στις 11 Δεκεμβρίου η  Ευχούπολη θα ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχτεί τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες της, ενώ φέτος θα παραμείνει ανοικτή έως τις 5 Ιανουαρίου με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, που θα περιλαμβάνει μπαλονοκατασκευές, χειροτεχνίες, face painding, διάφορα events και πολλά μπαζάρ από συλλόγους της πόλης. Καθιερωμένο στην Ευχούπολη και το σπίτι του Αι- Βασίλη, όπου θα μοιράζει γλυκά στους μικρούς μας φίλους, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάθε δημοτικό σχολείο θα έχει το δέντρο του που θα το στολίσουν οι μαθητές και στο μικρό θεατράκι της πλατείας τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα.

Το γνωστό και αγαπημένο καρουζέλ θα είναι και φέτος στην Ξάνθη σε μία συνεργασία του Δήμου με το Επιμελητήριο Ξάνθης, που και αυτό όπως είναι γνωστό διοργανώνει χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Όπως πρόσθεσε ο κύριος Ασκαρίδης, φέτος ο στολισμός της πόλης επεκτείνεται και στις οδούς Γεωργίου Σταύρου και Δαγκλή, ενώ χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στα Κομνηνά στις 24 Δεκεμβρίου καθώς και στα Κιμμέρια.

Ηλίας Ασκαρίδης: Μεγάλη τιμή η επανεκλογή μου, συγνώμη για όσα δεν υλοποίησα, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση. Θα στηρίζω κάθε καλό για την πόλη

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η επανεκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, δήλωσε ο Ηλίας Ασκαρίδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, όπου να σημειωθεί ότι ο κύριος Ασκαρίδης διπλασίασε τον αριθμό των ψήφων που έλαβε σε σύγκριση με τις εκλογές του 2019. Ευχαριστώ τον Θεό, ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε αλλά και αυτούς που δεν με ψήφισαν, πρόσθεσε λέγοντας ότι, ένα ευχαριστώ είναι λίγο, ενώ ζήτησε συγνώμη για αυτά που δεν μπόρεσε να υλοποιήσει στην θητεία του, που λήγει στο τέλος του έτους. Παράλληλα, ο κύριος Ασκαρίδης ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ξάνθης τονίζοντας ότι θα στηρίζει και θα βοηθά ότι είναι για το καλό του Δήμου, χωρίς να κάνει στείρα αντιπολίτευση.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Κέντρο Πολιτισμού και στον Δήμο Ξάνθης για την συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια της θητείας του.

Σχετικά Άρθρα