ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Πάνος Αμβροσιάδης: Είμαι περήφανος που συμπορεύτηκα με τον άνθρωπο Μανώλη Τσέπελη

Με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, κλείνει για εμένα ένας σημαντικός κύκλος της θητείας μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέους ορίζοντες .

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, δίνοντάς μου την ευκαιρία δίπλα του να αποκτήσω γνώσεις, εμπειρία, θέληση να συνδράμω στον συνδημότη μου.

Είμαι περήφανος που συμπορεύτηκα με τον άνθρωπο Μανώλη ο οποίος έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό και τους ανθρώπους της πόλης, οραματίστηκε και πάλεψε για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας. Για εμένα ο Μανώλης Τσέπελης ενσωματώνει την εμπειρία του Χθες, τη Δυναμικότητα του Σήμερα και τους Στόχους του Αύριο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, όλους όσοι εργάστηκαν για την πορεία της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, για τον έντιμο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί.

Και τέλος, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνδημότες μας, σε έναν έναν ξεχωριστά και ιδιαίτερα σε αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Εσείς υπήρξατε και εξακολουθείτε να είστε η δύναμή μας να εργαστούμε για να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την πόλη μας.

Για όλους εσάς, για τα παιδιά μας, για το καλό του τόπου μας, δεσμεύομαι να εξακολουθήσω να προσφέρω ενεργά από τη θέση της αντιπολίτευσης.

Συγχαίρω τον κ Στράτο Κοντό για την εκλογή του και εύχομαι στον ίδιο και στον συνδυασμό του καλή θητεία.

Από τη θέση της αντιπολίτευσης θα είμαστε εδώ για να συμπορευτούμε για το κοινό καλό, για την προώθηση της ευημερίας του τόπου μας, της πόλης της καρδιά μας, την ΞΑΝΘΗ μας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Αμβροσιάδης

Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω.

Ο αληθινός άρχοντας δεν πρέπει να κοιτάζει το δικό του συμφέρον αλλά των υπηκόων του.

Πλάτων

Φιλόσοφος (427-347 π.Χ.)

Σχετικά Άρθρα