ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Η πρώτη δήλωση Κοντού για την δουλειά που πρέπει να γίνει στον Δήμο Ξάνθης

Ο εκλεγείς δήμαρχος Ξάνθης κ. Στράτος Κοντός, αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο έδωσε την πρώτη θέση στο συνδυασμό μας «Η Ξάνθη Αλλιώς» προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους τους πολίτες της Ξάνθης, για την πίστη τους στο όραμα μας, για μια Ξάνθη αλλιώς. Η ισχυρή βούληση των δημοτών για αλλαγή, όπως αποτυπώθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα, είναι η αρχή της ιστορικής ευκαιρίας για έναν Δήμο που θα αντανακλά τις πραγματικές δυνατότητες του τόπου μας.

Συνομίλησα, τηλεφωνικά με τους επικεφαλής όλων των υπολοίπων συνδυασμών, οι οποίοι με κάλεσαν και θα ήθελα και εγώ από πλευράς μου να τους συγχαρώ για τον αγώνα που δώσαμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο, σε μια διαδικασία στην οποία το ισχυρότερο θεμέλιο της δημοκρατίας, η ψήφος των πολιτών, μας ανέθεσε το καθήκον να δημιουργήσουμε την Ξάνθη του αύριο.

Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε την πορεία μας, αποφασίσαμε με εφόδιο τις ηθικές μας αξίες και μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον τόπο, να συσπειρώσουμε γύρω μας τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας και ενωμένοι, να κάνουμε ότι απαιτείται ώστε όσα σήμερα μας πληγώνουν να αποτελέσουν μια κακή ανάμνηση. 

Λάβαμε την ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε. Δεσμεύομαι ότι ξεκινώντας από σήμερα, όλοι μαζί, θα εργαστούμε ενωμένοι σκληρά, ώστε η ερχόμενη πενταετία να αποτελέσει την αρχή για τον νέο μέλλον που αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να διαμορφώσουμε.»

Σχετικά Άρθρα