Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Στα Κιμμέρια ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης για τα «χρόνια πολλά»

Τα Κιμμέρια επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, σήμερα το πρωί, με την ευκαιρία της θρησκευτικής γιορτής του Κουρμπάν Μπαϊράμ.

Ο Δήμαρχος, τον οποίο υποδέχτηκαν με χαρά φίλοι και υποστηρικτές του, ευχήθηκε τα Χρόνια Πολλά στους συμπολίτες μας.

Στο καφενείο, η συζήτηση ως συνήθως περιλάμβανε τα πάντα: από το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, αλλά και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μέχρι την καθημερινότητα και τους προβληματισμούς των κατοίκων, καθώς ο Μανώλης Τσέπελης διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την πλειοψηφία των Κιμμεριωτών και δείχνει το ενδιαφέρον του και σε προσωπικό επίπεδο.

Η κουβέντα περιστράφηκε στο σημαντικό έργο που έβαλε στα σκαριά, με τη γνωστή επιμονή και ζέση, ο Δήμαρχος Ξάνθης, το οποίο όλοι αναγνωρίζουν με την κωδική ονομασία «Λιβάδι».

Δηλαδή, το μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης, που αφορά στη βατότητα των δρόμων στους οικισμούς Κιμμέρια, Έρανο, Λιβάδι, Ανθηρό, Πριόνιο, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, τα οποία κατάφερε και εξασφάλισε ο Μανώλης Τσέπελης.

Ένα έργο, που θα προσφέρειεύκολη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων, θα ενισχύσει τη βιωσιμότητα και την οικονομική αποδοτικότητα των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων με παράλληλη ανάπτυξη του Αγροτουρισμού, κυρίως, όμως θα συγκρατήσει τους νέους στον τόπο μας -που είναι και το ζητούμενο.

Με ικανοποίηση υποδέχτηκαν όμως οι κάτοικοι και την ανακοίνωση του Δημάρχου ότι ξεκινούν σε λίγες ημέρες οι διαδικασίες για την κατασκευή της νέας Πεζογέφυρας Κιμμερίων. Το έργο, ύψους 500.000 ευρώ περιλαμβάνει κατεδάφιση της υφιστάμενης και την κατασκευή νέας εκ θεμελίων.

Η νέα πεζογέφυρα θα είναι σύγχρονων προδιαγραφών και θα εξυπηρετεί τους κατοίκους αφού θα ενώνει τους δύο οικισμούς, αλλά θα είναι κι ένας χώρος για περπάτημα και άθληση.

Γιατί, η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών είναι πρώτιστα πολιτική πράξη.

Σχετικά Άρθρα