ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Ο λόγος του Σπύρου μετράει…

Ο νομός Ξάνθης είχε κατά το παρελθόν δύο βασικούς πολιτικούς πυλώνες που φρόντιζαν για την προώθηση βασικών ζητημάτων και την επίλυση προβλημάτων: Τον Παναγιώτη Σγουρίδη (επί χρόνια αντιπρόεδρο της Βουλής) και τον Αλέκο Κοντό (υπουργό με ισχυρό έλεγχο και στα συνεταιριστικά).

Σήμερα το σημαντικό αυτό ρόλο για την Ξάνθη, διαδραματίζει, αναμφισβήτητα, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης που εκλέχθηκε εκ νέου Βουλευτής και μάλιστα με 2.500 ψήφους περισσότερους από ότι είχε το 2019. Σοβαρός, μετρημένος και συνετός, αποτελεσματικός στις δράσεις του, με αποδοχή σε όλους τους πολιτικούς χώρους, βάζει κάθε φορά τα δυνατά του για αναπτυξιακά έργα σε όλους τους Δήμους του νομού. Χωρίς να αδιαφορεί για τα μικρά προβλήματα των Ξανθιώτων, στέκεται επάξια και στα μεγάλα.

Σαφώς και οι άλλοι δυο βουλευτές της περιοχής μας ο Ζεϊμπεκ και ο Μπουρχάν έχουν την αξία τους και κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο. Ωστόσο, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης ως κυβερνητικός τα τελευταία 4 χρόνια έχει λόγο που μετράει στην Αθήνα και είναι σοβαρά υπολογίσιμος. Και δεν τα επισημαίνουμε αυτά για να τον ξεχωρίσουμε από τους υπόλοιπους, αλλά για να καταδείξουμε τι πρόσφερε και τι μπορεί ακόμη να προσφέρει με την επανεκλογή του. Τελευταίο παράδειγμα η δημοπράτηση – λίγες μέρες πριν τις εκλογές- του Μεγάλου Αρδευτικού έργου του Κάμπου της Ξάνθης.

Ένα έργο που θα φέρει την σφραγίδα του Σπύρου Τσιλιγγίρη.

Σχετικά Άρθρα