Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν ακόμη 3 διακινητές

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα(7/8-5-2023)σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπηςαπό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ορεστιάδας, τρεις (3) διακινητές, δύοημεδαποίκαι έναςαλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες απογευματινές ώρες, στις Φέρες Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν ημεδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,βραδινές ώρες της ίδιας ημέραςσε οικισμό της Ροδόπης,αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής ΦύλαξηςΣαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης,συνέλαβαν τοναλλοδαπόδιακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στη τρίτη περίπτωση, σήμερα το πρωί στην Εθνική οδόΑρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον δεύτερο ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης ΦερώνΑλεξανδρούπολης , Σαπών Ροδόπης και Διδυμοτείχου.

Σχετικά Άρθρα