ΜουσικήΤελευταία Νέα

Ο Ράπερ Diek Comitato γράφει και ερμηνεύει πάνω από 15 Χρόνια χωρίς 5 γράμματα

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ένα απ’ τα τελευταία του Live: Ο,τι τραγούδι του ακούσουμε στο Youtube, απ’ το 2008 έως και σήμερα… σε κανένα απ’ αυτά δεν χρησιμοποιεί τα γράμματα “Σ, Ξ, Ψ, Θ, Ζ”. Θέλοντας να δώσει κίνητρο και πείσμα στους Ανθρώπους, να μην παρατάνε ποτέ αυτό που αγαπάνε, περνάει το μήνυμα πως για όλα υπάρχουν λύσεις.

Μη προφέροντας σωστά όπως δηλώνει αυτά τα γράμματα, η λύση τις λογοθεραπείας ήταν μια λύση για να το διορθώσει αυτό, ή μια άλλη λύση να τα ερμηνεύει όπως είναι και με τον καιρό ο κόσμος θα το συνήθιζε. Κι’ όμως… σκέφτηκε κάτι που δεν έχει ξανά ακουστεί στον Καλλιτεχνικό χώρο γενικά και γενικότερα.

Αφαίρεσε ο, τι δεν του έκανε και μείωσε την αλφαβήτα φέρνοντας την στα μέτρα του. Ενδιαφέρον θα είχε να μας εξηγήσει την Ιστορία του στο μέλλον σε κάποια Συνέντευξη. Ο Diek Comitato έχει στο ενεργητικό του περίπου 400 ζωντανές εμφανίσεις σε πολλές Πόλεις της Ελλάδας, με περισσότερες εμφανίσεις στην Πόλη του την Ξάνθη μας, όπως στις Εορτές Παλιάς Πόλης, στο Καρναβάλι, στο Φεστιβάλ Μουσικούλιος, στο Στάδιο ΑΟΞ και σε πολλά μαγαζιά και Φεστιβάλ γενικότερα.

Εμφάνιση στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, μαζί με την Αγγελίνα Παπαδοπούλου και την Ρούλα Πεντεζίδου. Στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και επίσης πολλά ηχογραφημένα Τραγούδια. Διοργανωτής για 10η Χρόνια φέτος του C&R Festival, πέρα απ’ τις Συναυλίες που Διοργανώνει, επίσης με πολλές Περιβαλλοντικές δράσεις στον Ποταμό Κόσυνθου. Η τελευταία του κυκλοφορία είναι ένα Καλοκαιρινό τραγούδι μαζί με την επίσης Ξανθιώτισσα Στέλα Καναργιέλη και προβλέπουμε να παιχτεί πολύ αυτό το Καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον να ασχοληθεί κανείς μ’ αυτόν τον Καλλιτέχνη και προτείνουμε να ακούσετε την τελευταία του δημιουργία με τίτλο “Από “Έρωτα Loco“.

Σχετικά Άρθρα