Κοινωνία Τελευταία Νέα

Κάνει σοβαρή δουλειά στον ΣΔΑΝΞ ο Στέλιος Γουναρίδης… Χθες παρέλαβε 4 νέα απορριμματοφόρα (βίντεο)

4 σύγχρονα απορριμματοφόρα παρέλαβε χθες ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης.

Τα νέα απορριμματοφόρα έρχονται να ενισχύσουν την καθημερινή, δύσκολη δουλειά του προσωπικού της Καθαριότητας του Νομού Ξάνθης και παράλληλα να καλύψουν τις σημαντικές ανάγκες καθημερινής αποκομιδής, παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Η διαδικασία προμήθειας των 4 απορριμματοφόρων ξεκίνησε το 2021  με  Δήμαρχο Ξάνθης τον Μανώλη Τσέπελη  και ολοκληρώθηκε με τον νυν Πρόεδρο του ΣΔΑΝΞ Στέλιο Γουναρίδη.

Αξίζει να τονιστεί ότι τα 2 από τα 4 απορριμματοφόρα θα ενταχθούν στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αβδήρων και του Δήμου Τοπείρου. – Τα υπόλοιπα 2 θα καλύψουν τις ανάγκες καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης

Με τα νέα αυτά απορριμματοφόρα  ενισχύεται  δραστικά η  καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας στην περιοχή μας  με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας,  της ποιότητας ζωής των πολιτών και φυσικά τη βελτίωση της εικόνας  της πόλης. Να σημειωθεί ότι το ένα από αυτά είναι μικρότερων διαστάσεων  και θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για την αποκομιδή απορριμμάτων στην  παλιά πόλης της Ξάνθης,  αφού μπορεί να εισέρχεται σε στενούς δρόμους,

Ο Πρόεδρος του ΣΔΑΝΞ Στέλιος Γουναρίδης  συνεχίζει με επιτυχία να εκσυγχρονίζει  τις  υπηρεσίες  καθαριότητας συμβάλλοντας καθοριστικά στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους κατοίκους της περιοχής μας.  

Σχετικά Άρθρα