Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης πέρασε στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Φεστιβάλ “Kenga Magjike 2022”

Με ένα πραγματικά πολύ όμορφο τραγούδι του Γιάννη Πάριου και του Χάρη Βαρθακούρη, με τίτλο “Μα έλα που ακόμα σ’ αγαπώ”, ο Ξανθιώτης Γιώργος Καρυπίδης με ομόφωνη απόφαση της κριτικής επιτροπής, πέρασε στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Φεστιβάλ “Kenga Magjike 2022”.

Σε ανάρτησή του ο Καλλιτέχνης, σημειώνει:

“Και ναι λοιπόν, ΠΕΡΑΣΑ στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ του Παγκόσμιου Φεστιβάλ ‘Kenga Magjike 2022’ Kenga Magjike ανάμεσα στις 15 καλύτερες φωνές-τραγούδια ανά τον κόσμο, πατώντας και οι 5 καταξιωμένοι καλλιτέχνες της κριτικής επιτροπής το πράσινο κουμπί, με το τραγούδι μου ‘Μα έλα που ακόμα σ’ αγαπώ’ που μου εμπιστεύτηκαν οι αγαπημένοι μου ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ και Χάρης Βαρθακούρης ! Με 5 στα 5 λοιπόν, συνεχίζουμε το μουσικό ταξίδι στο ΠΑΛΑΤΙ Palace of Congresses από τις 18 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου! Ευχαριστώ ολόψυχα τους κριτές για τα υπέροχα λόγια τους, όπως και όλους εσάς για τα απίστευτα μηνύματα και την αγάπη σας Τώρα ξεκινάμε”.

Ως Ξάνθη είμαστε μαζί του, στηρίζουμε σε όλα τα επίπεδα τους ανθρώπους μας που αγωνίζονται, κοπιάζουν,  διακρίνονται και συμβάλουν στην εξωστρέφεια της Ξάνθης μας,  σημείωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Χάρης Διαφωνίδης και όλοι μαζί απολαμβάνουμε το τραγούδι του μέσα από τη συχνότητα των πολιτών, την “Όμορφη Πόλη 89,9″…

πηγή: Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα