Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ο Καραμανλικός Κοντός θα πάει κόντρα στον Μητσοτακικό Τσέπελη; (Δεν το νομίζω)

Με αφορμή το παρακάτω δημοσίευμα του XanthiPost.gr, το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι δεν νομίζω να θέλει να κατέβει σε μια τέτοια εσωκομματική κόντρα και με τέτοιους όσους ο φίλος μου Κοντός Αλέκος και μάλιστα να εμπλέξει και τον ίδιο του τον γιό.

 Και το γράφω αυτό γιατί “ΞΕΡΩ από μέσα” ότι ΣΗΜΕΡΑ ο κάργα Μητσοτακικός Μανώλης Τσέπελης είναι ισχυρότερος όσο ποτέ στην Αθήνα. Στην αντίθετη πλευρά οι Καραμανλικοί είναι «για σφαγείο» που λέμε και στο χωρίο μου… Παραμένουν εντός του κόμματος αλλά τόσο κοντά όσο και μακριά… Άρα καμία τύχη δεν μπορεί να έχει μια τέτοια υποψηφιότητα για τον Δήμο Ξάνθης, αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή και με όχημα τον Καραμανλισμό…

Έγραψε χθες το XanthiPost

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέκου Κοντού και ανακοίνωση του νέου συνδυασμού;

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα και πληροφορίες από κύκλους του περιβάλλοντος του υπό σύσταση δημοτικού συνδυασμού, το καινούργιο του βιβλίο με θέμα την Αγροτική Ανάπτυξη της Π_ ΑΜΘ, θα παρουσιάσει ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός  το επόμενο χρονικό διάστημα ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και  ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο οποίος θα προλογίσει το βιβλίο του πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους  και υπονοούμενα δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες , μετά το πέρας της παρουσίασης του βιβλίου  θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του Στρατού Κοντού ως υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης και τα πρώτα ονόματα των στελεχών που θα πλαισιώσουν  νέο συνδυασμό.

Αν όντως ευσταθούν τα εν λόγω δημοσιεύματα, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

σ.ε. Εξάλλου για να το κλείσω εδώ, αυτήν την κόντρα την επιχείρησε ο Αλέκος Κοντός και στις πρόσφατες εκλογές όταν όταν ο ίδιος μαζί με όλο τον μηχανισμό του κατέβασε υποψήφιο τον Δήμαρχο Μπάμπη Δημαρχόπουλος και ο Τσέπελης ΜΟΝΟΣ του (από απλός Δημοτικός Σύμβουλος) τον κέρδισε, παρότι υπήρχε στα χέρια τους και όλος ο μηχανισμός του Δήμου Ξάνθης…

Σχετικά Άρθρα