Κόμματα Τελευταία Νέα

Η Ολυμπία Αναστασοπούλου στη Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων (ΠΟΞ)

Ολυμπία Αναστασοπούλου: Με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, το ελληνικό τουριστικό οικοσύστημα, λαμβάνει μια πολύ ουσιαστική βοήθεια στην πορεία προς μια πιο ανθεκτική ελληνική τουριστική βιομηχανία

Στη Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων (ΠΟΞ)παρευρέθηκε η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου όπου τόνισε ότι «οικοσυστήματα όπως ο τουρισμός είναι ευάλωτα σε κάθε είδους κρίσεις, όπως π.χ. ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία, η καλπάζουσα άνοδος του πληθωρισμού, οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, οι φυσικές καταστροφές. Η μόνη άμυνα απέναντι σε αυτές είναι η ενίσχυση της ανθεκτικότητας του τουριστικού οικοσυστήματος και ακριβώς αυτό ενισχύει το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας».

Τέλος η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, επεσήμανε ότι «με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης, το ελληνικό τουριστικό οικοσύστημα, λαμβάνει μια πολύ ουσιαστική βοήθεια στην πορεία προς μια πιο ανθεκτική ελληνική τουριστική βιομηχανία. Παράλληλα δε με τη βοήθεια που λαμβάνει από το ΕΣΠΑ και το νέο εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, βρίσκεται στην καταλληλότερη θέση ώστε να αντιμετωπίσει τις παθογένειές του και να κάνει ένα τεράστιο άλμα στην πορεία προς τον εκσυγχρονισμό του καθώς και την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα της εποχής».

Σχετικά Άρθρα