Μειονότητα Τελευταία Νέα

Μπαρούφες τα όσα γράφτηκαν για τον Τσέπελη και τα Κιμμέρια. Ο Τσέπελης σύστησε τον Μπαντάκ μέχρι και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Έχω γράψει και άλλη φορά – ότι δεν είναι πολλοί αλλά υπάρχουν- οι ψεκασμένοι που γράφουν στο διαδίκτυο και να βγάζουν τα εσωτερικά τους προβλήματα και την ανασφάλειά τους κάνοντας επιθέσεις στον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη.

Οι κομπλεξικοί λοιπόν αυτοί διέδωσαν ότι υπήρξε θέμα μεταξύ του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Μπαντάκ κατά την επίσκεψη Τσέπελη στο Τζαμί των Κιμμερίων… Η απάντηση για τις μπαρούφες και τα ψέματα που ξεστόμισαν και που έγραψαν ήρθε την επόμενη μέρα όταν “οι υποτιθέμενοι παρεξηγημένοι” Δήμαρχος Ξάνθης και Αντιδήμαρχος Σ. Μπαντάκη πήγαν ΜΑΖΙ στην Αλεξανδρούπολη και μάλιστα ο Μανώλης Τσέπελης σύστησε τον αντιδήμαρχο Σιαμπάν Μπαντάκ στον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!!!!

Τα γράφω αυτά για να καταλάβετε όλοι πόσο γελοίοι είναι ορισμένοι που το παίζουν και δημοσιογράφοι… αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν καταντήσει γραφικοί σαν και όλους αυτούς που κατά καιρούς υποστηρίζουν με την αρθρογραφία τους… (Η μπογιά σας πέρασε..).

Σχετικά Άρθρα