Κύριο ΘέμαΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Απίστευτη επίθεση Τσιτιρίδη στον θεσμό του Χατζιδάκειου!!! (Χθες βράδυ… δεν έκατσε να ακούσει τι λέγανε μετά…).

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι παρευρισκόμενοι στην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του Χατζιδάκειου Ξάνθης Πόλις Ονείρων 2022 που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Μάνου Χατζιδάκι χθες το απόγευμα, όταν άκουσαν τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη να κάνει παράπονα “σαν μικρό παιδί” και να διαμαρτύρεται προς τον Δήμαρχο Ξάνθης και τους ανθρώπους του Μουσικού Σχολείου γιατί δεν τον “παίξανε” και δεν βάλανε κάποια εκδήλωση με μουσικά σχολεία στα χωριά των Αβδήρων.

Επί της ουσίας το αίτημα δεν είναι παράλογο, αλλά από έναν ΔΗΜΑΡΧΟ που διοικεί 7 χρόνια τον δήμο του, δεν εκφράζεται αυτό το παράπονο ΔΗΜΟΣΙΑ, προσβάλοντας επί της ουσίας τους διοργανωτές αλλά και τον Δήμαρχο Ξάνθης που ήταν παρών. Αυτά τα ζητάς ΠΡΙΝ την ανακοινωση του επίσημου προγράμματος και τα συζητάς μαζί τους από ΠΡΙΝ. Δεν βαίνεις δημόσια “να κλαψουρίζεις” στην επίσημη μάλιστα ΔΗΜΟΣΙΑ εκδήλωση που είναι ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι της Ξάνθης ΜΜΕ κάμερες κλπ και ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι, να πεις το αίτημά σου και να επιμένεις εκεί επί ώρα…

Διαπιστώνω ότι ο Δήμαρχος Αβδήρων είναι σε αποδρομή και δεν ξέρει τι να πει και τι να κάνει για να “δημιουργήσει θόρυβο” γύρο από το όνομά του μπας και μπορέσει να αλλάξει την κατάσταση. (Να μην ξεχάσω να τον ψηφίσω!!!).

Πάντως αν θες να είσαι σοβαρή δημοτική αρχή σχεδιάζεις ΑΠΟ ΠΡΙΝ και θέτεις στους διοργανωτές το αίτημά σου και την πρότασή σου εμπεριστατωμένα, και δεν κλαψουρίζεις εκ των υστέρων γιατί σε άφησαν “εκτός παιχνιδιού”.

σ.ε. Σημείωση τα όσα άκουσα Γιώργο μου , μετά, στα πηγαδάκια του gala, για την στάση σου αυτή… δεν μπορώ να στα μεταφέρω από εδώ…

Σχετικά Άρθρα