Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (27-4-2022), σε περιοχές της Καβάλας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα και τις πινακίδες κυκλοφορίας έχει δηλωθεί κλοπή τον τρέχοντα μήνα σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, έναν άνδρα και μία γυναίκα, διότι επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη Χώρα, όπου κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι είχαν αποκρύψει στο όχημα έναν (1) μη νόμιμο μετανάστη.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δύο ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, 3 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα