ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Άνοιξε ο συνοριακός σταθμός του Αγίου Κωνσταντίνου!!! Συγχαρητήρια στον Κώστα Κουρτίδη (Δήλωση του Δημάρχου Ζάλτογραντ)

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουμε από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Κουρτίδη: Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 20355, η οποία έχει ισχύ από τις 11 Απριλίου 2022 και ώρα 06:00, άνοιξε η μεθοριακή δίοδος του Αγίου Κωνσταντίνου στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Πλέον ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των Ξανθιωτών και ενισχύεται η ΠΕ Ξάνθης. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη μας Χρήστο Μέτιο, για το συνεχές ενδιαφέρον του και τους συναρμόδιους Υπουργούς για τη δίκαιη απόφασή τους. Όλοι μαζί ενωμένοι πλέον θα πρέπει να επιδιώξουμε και τη διάνοιξη της μεθοριακής διόδου του Δημαρίου και τη δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος Ελέγχου Διαβατηρίων στην Ξάνθη. Η Περιφέρεια πηγαίνει μπροστά.

Δήλωση του Δημάρχου Ζάτογκρατ Μίροσλαβ Γιάντσεφ (Мирослав Янчев)

Μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω της πανδημίας, το ΚΑΠ Ζλάτογκραντ – Θέρμες λειτουργεί ξανά από τις 06:00 πμ σήμερα. Το άνοιγμά του είναι αποτέλεσμα κοινών προσπαθειών, τόσο από την πλευρά μας όσο και από την πλευρά της γειτονικής Ελλάδας. Ευχαριστώ όλους τους θεσμούς που συνεργάστηκαν για την αποκατάσταση της σχέσης των δύο πλευρών.

(Στη φωτογραφία από συνεργασία, που είχε ο Κώστας Κουρτίδης στη μεθοριακή διάβαση στις 12-2-2022 με το Νομάρχη Σμόλιαν και το Δήμαρχο Ζλάτογκραντ).

Σχετικά Άρθρα