fbpx
Κύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Πανηγυρικά αθώος ο Μανώλης Φανουράκης για την υπόθεση της «μάσκας»  στο Δροσερό!

Η εισαγγελέας της έδρας κ. Καραντόλα πρότεινε την αθώωση του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Φανουράκη και η Πρόεδρος έκανε δεκτή την πρόταση

Να θυμίσουμε ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης  «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ» με επικεφαλής τον κ. Σάββα Μελισσόπουλο,  «Πολίτες για την Ξάνθη» με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Χατζηθεοδώρου και  «Νέα Ξάνθη» με επικεφαλής τον κ. Πασχάλη Λύρατζη κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά  στην εισαγγελία Ξάνθης  διότι  κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των κατοίκων του Δροσερού , μετά την ανακοίνωση των αρνητικών τεστ για τον κορονοϊό, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Φανουράκης,   αφαίρεσε την  προστατευτική μάσκα που φορούσε.

Επικεφαλής αντιπολίτευσης : Κατέθεσαν ότι δεν ήταν παρόντες στο συμβάν – Ακούσαμε .. διαβάσαμε !

Να σημειωθεί ότι  στις καταθέσεις τους  σήμερα οι επικεφαλής  που κατέθεσαν  την μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Ξάνθης κατά του Αντιδημάρχου Ξάνθης κ. Μανώλη Φανουράκη,   υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι δεν ήταν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος  και ότι η αναφορά που υπέβαλλαν στην εισαγγελία βασιζόταν στα όσα  άκουσαν και διάβασαν  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα