Τελευταία Νέα

1ο ΓΕΛ Ξάνθης  : Απονομή βραβείων στα πλαίσια του διαγωνισμού φωτογραφίας «Φωτογραφίζουμε την πόλη μας, φωτογραφίζουμε τη ζωή μας»

Το πρώτο βραβείο απενεμήθη στην Τσαβδαρίδου Στεφανία , μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης ενώ δόθηκαν και αναμνηστικά συμμετοχής στους υπόλοιπους μαθητές.

Η βράβευση την μαθήτριας Τσαβδαρίδου Στεφανίας από τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη

Στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι” χθες Κυριακή 13.03.2022 και ώρα  18.00 μ.μ.,  έλαβε χώρα  η  υπέροχη εκδήλωση για τη βράβευση των συμμετεχόντων και των συμμετεχουσών στον  διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφίζουμε την πόλη μας, φωτογραφίζουμε τη ζωή μας».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (EPAS)» που υλοποιείται από το  1ο ΓΕΛ Ξάνθης με υπεύθυνες υλοποίησης και διοργάνωσης όλων των επιμέρους δράσεων  τις καθηγήτριες  του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης  κ. Εύη Μαυροπούλου και κ. Λαμπρινή Γλερίδου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Κουρτίδης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Κουρτίδης και ο Πρόεδρος του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης κ. Μιχάλης Πουσπουρίκας ενώ την παρακολούθησαν και οι περήφανοι γονείς των μαθητών που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης  αλλά και των διαγωνιζομένων (με την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων).

Στην εκδήλωση συμμετείχε με τοποθέτησή του και ο Πρεσβευτής για το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα,  και το γραφείο Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Φώτης Κοτζακιουλάφης

Τα νέα παιδιά αποτύπωσαν και παρουσίασαν το αστικό περιβάλλον  μέσα από τη δική τους καθαρή ματιά

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους , παρουσίασαν μέσα από τη δική τους καθαρή ματιά,  την πόλη τους, με μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. 

Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού φωτογραφίας κέρδισε η μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης κ. Τσαβδαρίδου Στεφανία και την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης. Παράλληλα δόθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στους υπόλοιπους μαθητές (διαγωνιζόμενους και συμμετέχοντες στη δράση) .

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

1.            Καδήρογλου Άρης (1ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ)

2.            Μετερεζλή Έλενα (ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ)

3.            Κουτρούμπα Βασιλική (1ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ)

4.            Σεπετσή Μαρία (1ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ)

5.            Τσαβδαρίδου Στεφανία (1ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ) (1η Θέση)

6.            Χαϊτίδης Δημήτρης (4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ)

7.            Χοτζακιάνη Ελένη (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΞΑΝΘΗΣ)

8.            Χοτζακιάνης Δημήτρης (1ο ΓΕΛ ΞΑΝΘΗΣ)

Σχετικά Άρθρα