ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Μεγάλη επιτυχία για τον Μανώλη Τσέπελη: Με χρήματα της ΔΕΔΑ και του Φυσικού Αερίου φτιάχνει την παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας

Η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου (ΔΕΔΑ) μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη προχώρησε στην προμήθεια και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και των αντισταθμιστικών προς τον Δήμο Ξάνθης για το δίκτυο που υλοποιεί στον αστικό ιστό.

Η αναβάθμιση της παιδικής χαράς την οποία ενέκρινε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ κος Μάριος Τσάκας είναι ένα έργο που θα προσφέρει ώρες χαράς, παιχνιδιού  και ξεγνοιασιάς στους μικρούς  μας φίλους αλλά και τους κηδεμόνες τους  σε ένα απόλυτα ασφαλές και όμορφο περιβάλλον.

Το εν λόγω έργο προϋπολογισμού άνω των 50.000€ εντάσσεται στη δράση – δέσμευση  της ΔΕΔΑ που αφορά στην υλοποίηση  έργων κοινωνικής ευθύνης προς τον Δήμο Ξάνθης.

Ένα έργο που όντως στηρίζει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και συνεισφέρει σημαντικά στην κοινωνική ευημερία ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων.

Σχετικά Άρθρα