Έβρος Τελευταία Νέα

Έβρος: Συνελήφθησαν 4 διακινητές

Συνελήφθησαν στις 20-12-2021 το πρωί, σε παρέβριες περιοχές του Έβρου,από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδαςμε τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχουτέσσερις (4)αλλοδαποί διακινητές,οι οποίοι μετέφεραν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα,σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις,μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Πετράδων, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη των δύο διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα δέκα (10)περίπουάτομα, τα οποία ανέμεναν στοτούρκικο έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παρέβρια περιοχή Διδυμοτείχου, οι αστυνομικοίσυνέλαβαντους άλλους δύο διακινητές, διότι τουςεντόπισαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Με τη σύλληψη των δύο διακινητών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος σε άλλα έξι (6)περίπουάτομα, τα οποία ανέμεναν στοτούρκικο έδαφος προκειμένου να περαιωθούν με τη βάρκα.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις δράστες αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψή τους.

Κατασχέθηκαν δύο(2) πλαστικές βάρκες και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

loading...

Σχετικά Άρθρα