Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Καταψήφισαν τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου Ξάνθης (Δεν ψηφίσουμε ταξίδια και συμβάσεις με ΜΚΟ λένε)

Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση του Επιμελητηρίου Ξάνθης ,στη συνεδρίαση του Δ.Σ του Επιμελητηρίου  καταψήφισε το προϋπολογισμό του 2022.

Τα στοιχεία του προϋπολογισμού σε κρίσιμες στιγμές για τους μικρούς Ε.Β.Ε που πρέπει να στηριχθούν δείχνουν τον προσανατολισμό των δυνάμεων της πλειοψηφίας. Δε λείπουν τα ταξίδια, δε λείπουν τα προγράμματα, δε λείπουν συμβάσεις με ΜΚΟ. Λείπει όμως η προτεραιότητα να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια προβλήματα των μικρών επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων με μέτρα στήριξης, π.χ. την επιπρόσθετη οικονομική στήριξη για τους επαγγελματίες που πλήττονται  από το νέο κύμα της πανδημίας, την απαλλαγή και αναδρομική επιστροφή όλων των τελών για όλους τους μήνες που ήμασταν κλειστοί ή παραμένουμε με περιοριστικά μέτρα.

Για τους λόγους αυτούς καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό και καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες της Ξάνθης να οργανώσουν τον αγώνα τους  απαιτώντας να παρθούν άμεσα μέτρα στήριξης για αυτούς και βέβαια να παρθούν όλα τα μέτρα με ευθύνη του κράτους για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σχετικά Άρθρα