fbpx
LifestyleΤελευταία Νέα

Φωτιά με Φωτιά – Λέων Τοξότηςκαι Κριός: Πόσο ταιριάζουν;

Όλα τα ζώδια, ειδικότερα αυτά της φωτιάς, δηλαδή ο Λέων, ο Τοξότης και ο Κριός, έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασία και συχνά οι μεταξύ τους συναντήσεις μπορεί να επιφέρουν απρόβλεπτα αποτελέσματα με την καλή αλλά και με την κακή έννοια.

Σε αυτό το άρθρο βάζουμε στο μικροσκόπιο τα ζώδια της φωτιάς, για να δούμε πόσο ταιριάζουν μεταξύ τους και τι συμβαίνει όταν ερωτεύονται.

Λέων με Τοξότη
Μοιράζονται μια καυτή έλξη και στον έρωτα αισθάνονται απελευθερωμένοι να είναι ακριβώς ο εαυτός τους. Επειδή παρέχουν ένα αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης μεταξύ τους δεν υπάρχει ζήλεια ή παρερμηνείες. Ο Λέων θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής και να αισθάνεται επιθυμητός κι αυτό είναι κάτι που ο Τοξότης του παρέχει σε αφθονία. Επιπλέον είναι εξίσου επικεντρωμένοι στην πνευματική δραστηριότητα τους. Ο Λέων επειδή κυβερνάται από τον Ήλιο έχει ορθολογική σκέψη και ο Τοξότης φιλοσοφικός. Αυτό είναι κάτι που θα τους βοηθήσει να συζητάνε ώρες ακόμα και για το τίποτα.

Λέων με Κριό
Πρόκειται για μία πολύ καυτή και παθιασμένη σχέση, που πετάει σπίθες όλη την ώρα. Έχουν παρόμοιες σεξουαλικές προτιμήσεις και σίγουρα παίρνεις ο ένας τον άλλο στα σοβαρά, ανεξάρτητα από το επίπεδο της σχέσης τους. Καθώς και οι δύο έχουν πολύ ισχυρές προσωπικότητες, θα μπορούσαν να τσακώνονται και να τα ξαναβρίσκουν όλη την ώρα, αλλά να το απολαμβάνουν. Υπάρχουν πιθανώς πολλά θέματα εμπιστοσύνης στο ζευγάρι, αλλά οι ισχυρές πεποιθήσεις τους και η αλληλεξάρτηση τους θα επιδιορθώσει τα προβλήματα αυτά, στις περισσότερες περιπτώσεις. Αρχικά οι συνομιλίες τους θα είναι πιθανώς απίστευτα παθιασμένες, γεμάτες θαυμασμό και σεβασμό. Καθώς όμως έρχονται πιο κοντά, παρατηρείται μια συναισθηματική σημείωση, αλλά πολύ ήπια, αφού τα συναισθήματα τους εξακολουθούν να καίνε σαν τη λάβα.

Λέων με Λέων
Δύο Λέοντες μαζί είναι δύσκολος συνδυασμός για θέματα τρυφερότητας, αλλά η σεξουαλική τους ζωή είναι εκρηκτική, ακόμη και όταν δεν έχουν οικειότητα μεταξύ τους. Η περηφάνια τους ωστόσο, δεν τους επιτρέπει να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στο σύντροφο τους κι έτσι η σχέση μπορεί να στηριχθεί κυρίως στο σαρκικό κομμάτι, αφού το συναισθηματικό πάντα θα πάσχει από κάποια πλευρά.

Τοξότης με Τοξότη
Η σεξουαλική τους ζωή είναι απίστευτα διασκεδαστική και περιπετειώδης οπότε σε αυτό τον τομέα δεν πρόκειται να βαρεθούν ποτέ. Το βασικό πρόβλημα ωστόσο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν είναι η αδυναμία δέσμευσης και η έλλειψη ουσιαστικών συναισθημάτων που χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό το ελεύθερο αυτό ζώδιο. Ωστόσο από την άλλη πλευρά είναι και καλό αυτό, αφού ο Τοξότης είναι σε θέση να δείχνει τρυφερά συναισθήματα για περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα και σε αυτό τον συνδυασμό, ο σύντροφος του σίγουρα δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί.

Τοξότης με Κριό
Στον σεξουαλικό τομέα όταν Κριός και Τοξότης συναντιούνται το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό. Παρά το γεγονός ότι ο Κριός είναι σοβαρόςκαι παθιασμένος στο θέμα της σαρκικής πράξης, ο Τοξότης είναι σε θέση να σπάσει το τείχος της αυστηρής, σεξουαλικής έντασης και να οδηγήσει τον Κριό σε μια πιο άνετη κατάσταση όπου μπορούν και οι δύο να χαλαρώσουν και να πειραματιστούν. Κριός και ο Τοξότης έχουν τόση επίγνωση της υπερβολικής ανάγκης για ειλικρίνεια στη ζωή τους και συνήθως δεν χρειάζεται να μιλήσουν καν για να καταλάβουν ο ένας τον άλλο και μπορούν εύκολα να καταλάβουν πότε ο ένας από τους δύο λέει ψέματα. Έχουν γενικά έναν υπέροχο δεσμό που συχνά δημιουργεί φιλίες που διαρκούν για χρόνια. Η αμοιβαία κατανόηση τους μπορεί να είναι τόσο βαθιά, που ακόμη και αν δεν έχουν φυσική έλξη, έχουν ένα μοναδικό είδος πνευματικής σχέσης. Όταν ερωτεύονται μεταξύ τους, βαθιά και ειλικρινά, η φωτιά τους μπορεί να ζεστάνει τους περαστικούς στη μέση του χειμώνα.

Κριός με Κριό
Με τον υψηλό αυτοσεβασμό και την ισχυρή τους προσωπικότητα, είναι εύκολο για αυτά τα δύο ζώδια να απολαύσουν ο ένας τον άλλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους θα μπορούσε να είναι ο δυνατός εγωισμός τους. Εφόσον η σεξουαλική αρμονία είναι ίσως το πιο σημαντικό τμήμα της σχέσης το ζώδιο τους που κυβερνάται από τον Άρη, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε καυγάδες και ανταλλαγή άσχημων λόγων.Λόγω της ανυπομονησίας τους, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι Κριοί δεν είναι πολύ συναισθηματικοί, ωστόσο δεν υπάρχει καλύτερο ταίρι από έναν άλλο Κριό για να τους κάνει να ξεδιπλωθούν.

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, της φωτιάς, της Γης, του Νερού ή του Αέρα, μάθετε πόσο ταιριάζετε με τον σύντροφό σας κάνοντας το τεστ στην ιστοσελίδα Astrology4u

Σχετικά Άρθρα