Lifestyle Τελευταία Νέα

Οι σύμμαχοι για ένα λαμπερό και λείο δέρμα

Το πρόσωπο αποτελεί ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο καθώς εκτίθεται συνεχώς σε κάθε είδους κλιματική αλλαγή. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να του προσφέρουμε την κατάλληλη φροντίδα με προϊόντα για βαθιά ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο και αντιγήρανση ανάλογα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Στο i-cure.gr θα βρείτε κρέμες προσώπου και κρέμες ματιών για τον δικό σας τύπο δέρματος και ανάγκες μέσα από τις καλύτερα brands.

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Είναι σημαντικό να έχετε τη δική σας ρουτίνα περιποίησης του προσώπου. Η ενυδάτωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Η Lierac προτείνει την Hydragenist Gel Creme για μικτές επιδερμίδες προσφέροντας μια απίστευτη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας. Η καινοτόμα φόρμουλά της με μικρο-πούδρα ρυζιού προσφέρει ματ αποτέλεσμα.

Κάνουμε τον χρόνο φίλο με αντιρυτιδικές κρέμες

Το πρόσωπο από μια ηλικία και μετά παύει να παράγει αρκετό κολλαγόνο με αποτέλεσμα να αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες έκφρασης. Η Caudalie έχει δημιουργήσει την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Resveratrol-Lift Firming Cashmere Cream. Ο συνδυασμός vegan ρεσβερατρόλης, υαλουρονικού οξέος και ενισχυτικού κολλαγόνου λειαίνει τις ρυτίδες κάνοντας το δέρμα πιο σφριγηλό και νεανικό προσφέροντας ένα διακριτικό άρωμα από νότες βασιλικού, λεμονόχορτου, χαμομηλιού, θυμαριού και ανθέων πορτοκαλιού.

Προσέξτε τα μάτια σας σαν τα μάτια σας!

Τα μάτια αποτελούν μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή όπου δημιουργούνται ρυτίδες έκφρασης ή το λεγόμενο πόδι της χήνας. Προλάβετε τα σημάδια του χρόνου εφαρμόζοντας τις κατάλληλες κρέμες ματιών. Η Vichy έχει δημιουργήσει την συσφικτική και αντιρυτιδική κρέμα ματιών Vichy Liftactiv Supreme Eyes που εφαρμόζει άψογα χάρη στην ελαφριά της σύνθεση προσφέροντας άψογη εφαρμογή, πολύ καλή απορρόφηση και αποτελεσματικότητα. Ψάχνετε κάτι άλλο;

Σύσφιξη και ενυδάτωση για υπέροχοβλέμμα

Τα μάτια λένε είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η επιστήμη προσφέρει κρέμες που όχι μόνο υπόσχονται αλλά και πραγματοποιούν αυτά που λένε γυρνώντας τον χρόνο αντίστροφα και προσφέροντας μια πιο νεανική, δροσερή, φρέσκια και χαρούμενη έκφραση και εμφάνιση. Η Nuxe με τη Merveillance Yeux 15ml με συσφικτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες αποτελεί ιδανική επιλογή και μπορεί να γίνει η καλύτερη φίλη σας για ένα πιο λαμπερό, λείο και νεανικό βλέμμα.

Ας μην ξεχνάμε τη σωστή καθαριότητα του προσώπου

Φυσικά πριν την εφαρμογή κάθε κρέμας απαραίτητη είναι η σωστή και καλή καθαριότητα τη περιοχής του προσώπου. Το ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλές ήπιο διάλυμα της Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire φροντίζει με τον πιο φιλικό τρόπο το δέρμα σας και το καθαρίζει από οτιδήποτε. Επιλέξτε το και θα εντυπωσιαστείτε από την υπέροχη αίσθηση που θα σας αφήσει.

Στο online φαρμακείο i-cure σχεδιάσαμε μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα συγκρίνοντας χαρακτηριστικά προϊόντων και τιμές ώστε να καταλήξουν στο καλάθι των αγορών σας μόνο αυτά που εξατομικευμένα ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε τα προϊόντα εδώ: Caudalie Resveratrol-Lift Firming Cashmere Cream 50ml | Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας, Lierac Hydragenist Gel Creme, για Μικτές Επιδερμίδες, Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml, Vichy Liftactiv Supreme Eyes 15ml |Αντιρυτιδική Και Συσφικτική Κρέμα Ματιών, Nuxe Merveillance Yeux 15ml | Kρέμα Ματιών με Συσφικτική & Αντιρυτιδική Δράση, Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire 500ml | Ήπιο Διάλυμα Καθαρισμού

Σχετικά Άρθρα