Κύριο Θέμα Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Απίστευτο περιστατικό… υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ επιτέθηκε στον Δήμαρχο Μανώλη Τσέπελη

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη. Ένας υπάλληλος της ΔΕΥΑΞ που ζητούσε προσωπικό ρουσφέτι από τον Δήμαρχο, λογόφερε μαζί του και δεν έφτανε αυτό προσπάθησε μέχρι και να τον χτυπήσει… και όλα αυτά παρουσία και αντιδημάρχων και άλλων υπαλλήλων του Δήμου.

Το περιστατικό είναι σοβαρό μιας και ο υπάλληλος προέβη στην πράξη του αυτή δημόσια χωρίς να λογαριάζει ούτε την ιδιότητά του (δημοτικός υπάλληλος) ούτε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος στην ουσία είναι προϊστάμενός του. Αλλά και το γεγονός ότι το αίτημά του όποιο και αν ήταν δεν θα μπορούσε να λυθεί με την βία…

Στο Δημαρχείο έφτασε και η αστυνομία για να παραλάβει τον υπάλληλο ο οποίος είχε στην πορεία “εγκλωβιστεί” και είχε “εξουδετερωθεί” από τους αντιδημάρχους, αλλά ο Δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και δείχνοντας μεγαλοψυχία, δεν προέβη σε μήνυση εναντίον του. Βέβαια τώρα μένει να δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης σχετικά με την συμπεριφορά του υπαλλήλου του.

Σχετικά Άρθρα