ΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Η. Ασκαρίδης: Οι Γ.Π.Π. κλείνουν 30 χρόνια ζωής- Φέτος θα είναι διαφορετικές…(video)

Με τις απαιτήσεις της πανδημίας, των περιορισμών και των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα εορτάσει φέτος τα 30 χρόνια ζωής, ένας από τους λαοφιλείς θεσμούς της Ξάνθης , οι Γιορτές Παλιάς Πόλης.

‘ Θα έχουμε εκδηλώσεις, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλά ακόμη, όλα όμως θα γίνουν βάση των όσων προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μη εξάπλωση της πανδημίας’, επισημαίνει ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Ηλίας Ασκαρίδης και προσθέτει: ‘ για τις συναυλίες τα εισιτήρια θα εκδίδονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας viva. Το σημειώνω γιατί στις 4 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη συναυλία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο γήπεδο του ΑΟΞ. Όλα τα εισιτήρια ηλεκτρονικά’.

Λίγοι μόνο σύλλογοι, τονίζει, φέτος θα δραστηριοποιηθούν στον παραδοσιακό οικισμό, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν με τη λήψη όλων των μέτρων :’ οι σύλλογοι μας είναι η ψυχή και η καρδιά των πολιτιστικών θεσμών της πόλης. Μακάρι όλα να πάνε καλά, να μην έχουμε ανατροπές και από του χρόνου να ξαναγιορτάσουμε όπως όλοι επιθυμούμε’, υπογραμμίζει.

Ακούστε τον κ. Η. Ασκαρίδη:

Σχετικά Άρθρα