ΚοινωνίαΚύριο ΘέμαΤελευταία Νέα

Ηλίας Ασκαρίδης: Αυτές είναι οι Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης (βίντεο)

Ηλίας Ασκαρίδης : Ο κόσμος διψά για ψυχαγωγία και διασκέδαση

4 συναυλίες θα φιλοξενήσει μέσα στον Αύγουστο το Δημοτικό Αμφιθέατρο που άνοιξε τις πύλες του ανανεωμένο και με ανακαινισμένες εγκαταστάσεις

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Ηλίας Ασκαρίδης μίλησε στο XanthiNews.gr  και ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις του Αυγούστου που θα φιλοξενήσει το Θερινό Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ασκαρίδης ενημέρωσε στα πλαίσια της συνέντευξής του ότι οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις  8 Αυγούστου με την συναυλία των  «Ήξεις Αφήξεις»  και  το αφιέρωμα στο έργο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και ακολουθεί στις 11 Αυγούστου η συναυλία με τον Ησαΐα Ματιάμπα, στις 20 Αυγούστου μία ανατρεπτική βραδιά standup comedy και στις 23 Αυγούστου η συναυλία  με τους ENORASIS.

Όπως εξήγησε ο κ. Ασκαρίδης φέτος το κόστος των εισιτηρίων για τις συναυλίες θα ανέρχεται στο ποσό των 3 ευρώ το άτομο και πρόσθεσε  πως εισιτήρια προπωλούνται από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης στο Δημοτικό Αμφιθέατρο (2ος όροφος): Καθημερινά: 10:00 13:30 και 18:00 – 20:30 και το Σάββατο: 10:00 13:30 αλλά και στην είσοδο του Αμφιθεάτρου την ημέρα των εκδηλώσεων.

Τέλος ο κ. Ασκαρίδης ενημέρωσε πως κατά τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο θα είναι υποχρεωτική, η τήρηση των αποστάσεων στον χώρο του γηπέδου είναι υποχρεωτική και οι εκδηλώσεις  είναι αποκλειστικά για καθήμενους καθ’ όλη την διάρκειά τους.

Συναυλία με τους «Ήξεις Αφήξεις» την Κυριακή 08 Αυγούστου – Ένα αφιέρωμα στο έργο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου

Μια συναυλία αφιερωμένη στο έργο της μεγαλύτερης Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου από το 7μελές λαϊκό σχήμα «Ήξεις Αφήξεις» και τους Βασίλη Καρακότα, Δήμητρα Γισδάκη, Κώστα Πάζ, Τόλη Ζαχαρή και Αλέξανδρο Τσακιρίδη. Μαζί τους σε ρόλο αφηγητή για τη ζωή και το έργο της στιχουργού η Μαρία Σταματίου.

Συναυλία με τον Ησαΐα Ματιάμπα στις 11/08/2021 στις 21:00

Ο Ησαΐας Ματιάμπα πολυτάλαντος και ανανεωμένος όσο ποτέ, έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεόραση, αστείρευτος καθώς είναι έρχεται να δώσει άλλο νόημα στις μουσικές μας βραδιές με το εκρηκτικό του ταλέντο, την ενέργεια του και να μας συνεπάρει στο μουσικό του ταξίδι. Με τραγούδια από τη δισκογραφία του καθώς και ανατρεπτικές διασκευές της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά.

Συναυλία με του  ENORASIS στις 23 Αυγούστου στις 21:00

Οι ENORASIS είναι ένα pop πενταμελές συγκρότημα, που ξεχωρίζει για την πολυφωνία, τις εκρηκτικές εμφανίσεις, την ενέργειά του πάνω στη σκηνή, καθώς και για τη διαδραστικότητα τους με το κοινό.

Σχετικά Άρθρα